Seuraa 

Meidän tytöllä oli kovasti ilmavaivoja reiluun 4 kk ikään saakka, ja sen jälkeen helpottivat. Nyt kuitenkin tyttö on taas paukutellut entiseen malliin, öisinkin. En millään keksi mistä ilmavaivat johtuvat, mitään uutta ruokalajia ei ole lähiaikoina maisteltu. Tutteli 2 -vieroitusvalmistetta alettiin käyttämään pari viikkoa sitten. Olenkin miettinyt, että voisiko tuttipullo aiheuttaa ilmavaivoja...Meillä on ihan peruspullo, taitaa olla Ainun. Oletteko huomanneet tuttipulloon siirtymisen aiheuttavan ilmavaivoja? Nokkamukista juominen ei vielä suju niin hyvin, että sitä voisi käyttää tuttipullon sijasta. Meillä on venttiilillä varustettu nokkis, jota on käytettävä ilman venttiiliä että jotain sieltä saa irti. Ilman venttiiliä taas mukista tulee aika paljon kerrallaan. Nokkaosa on pehmeä, ja tytön mielenkiinto meneekin nokkaosan puremiseen eikä juomiseen.

Kommentit (4)

Ite en oo kattonu mitä purkin kyles lukee...Meidän pojalla(7kk) oli vatta kovalla ja annoin puol purkii luumua, seuraavana pvnä mummu anto ku oli mahakovalla eikä tienny mun antaneen.. no pojan maha toimi sit oikein kunnolla 3pv päästä jäkimmiäsestä luumuannoksesta..

et voi ne viivelläkin oirehtia.. ja sit ku sitä maitoa antaa koko ajan lisää, niin ehkä se oli sit liikaa, meinaan et sitä kerty niinku pikkuhiljaa lisää..

Saakohan tosta nyt käsitystä.. ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Neuvolasta kehoitettiin antamaan ko. Tutteli 2 plus- valmistetta. Purkin kyljessäkin on, että on tarkoitettu 6-12 kk ikäisille. On kyllä itselläkin käynyt mielessä, että johtuisiko ne ilmavaivat siitä, mutta kun tulivat niin viiveellä. Luulisi, että alkaisi oireilemaan heti kun Tutteli aloitettiin? Mikä olisi parempi vaihtoehto? Mikä ero äidinmaidonkorvikkeilla ja vieroitusvalmisteella on?

vieroitus tuttelissa on äidinmaidonkorviketta ja maitoa, sitä pystyy tehdä itsekin ja halvemmalla..

Muuten miksi annat sitä, kun ei " oikeata" maitoakaan saa antaa läheskään vielä+

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat