Seuraa 

Ostin Prismasta Emma-merkkisen tuttipulloharjan, jota maahantuo Lastentarvike Oy. Valitettavasti harja hajosi vain vajaan kuukauden käytön jälkeen: harjaosa irtosi varresta ja tuttiharja oli ruostunut jo ennen sitä...! Todella huonoa laatua siis!Reklamoin harjasta Lastentarvike Oy:lle, mutta sain heiltä vain kiitoksen palautteesta ja kehtasivat vielä kiittää myös mielenkiinnostani heidän tuotteitaan kohtaan. Kiitos vain heillekin: en aio enää toiste ostaa heidän tuotteitaan kun tuntuvat olevan noin " laadukkaita" .Ostin nyt sitten seuraavaksi Citymarketista NUK-tuttipulloharjan. Se vaikuttaisi paljon paremmalta kuin Emma-merkkinen. Toivottavasti tämä uusi harja kestää paremmin!

Kommentit (11)

en vaivautunut edes reklamoimaan. olis varmaan pitänyt. meillä pestään tavallisella pulloharjalla pullot. tutit pesen sillä emma-harjan tuttiharjalla, mikä on ihan ok.

menen ostamaan nukin. kiitos vinkistä:)

Ehdin käyttää harjaa 3 päivää ja ne sienet murenivat irti.

Reklamoin enkä koskaan saanut edes vastausta Lastentarvikkeelta. Päätinkin, että koska Lastentarviketta ei asiakkuuteni kiinnosta ei minua myöskään kiinnosta käyttää heidän tuotteitaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minulla meni myös kuukauden käytön jälkeen rikki, eli harja irtosi varrestaan. Tosi pas.. laatua näköjään. Eipä kiinnosta ostaa sitä harjaa enää uudelleen.

Meilläkin ruostui poikki tuo tuttiharjaosa ja sillä tyngällä olen tutit viime ajat pessyt. Vaikuttisi tosiaa olevan huonoa laatua koko tuotanto, kun näin monella sama vika.

Ei kun parempaa ostamaan...

meillä on ollu Nuk-harja koko ajan (vauva on 10kk).On siis kestänyt käytössä. Se irrotettava pikkuharja on kätevä tuttien pesuun. Muutenkin harja on sen mallinen, että pullot saa helposti puhtaaksi. Kehuja meiltä.T: MrsH

Mekin ostettiin Prismasta Emma-tuttipulloharja ja tuttiharja ruostui tosi nopeasti. Täytyypä munkin pistää reklamaatio menemään...vaikkakin aika surkeeta palautetta saitte. Eipä tartte toiste ostaa..Otetaan vastaan kehuja kestävistä tuttipulloharjoista! :) Ettei taas ostais sikaa säkissä...Vierailija

Minullakin on jo kaksi Emma merkkistä pulloharjaa hajonnut lyhyen käytön jälkeen niin että harja osa irronnut. Huonoa laatua.

Vierailija

Toukokuussa 2015 ostin samaisen harjan, joka hajosi syksyllä. Pöljyyksissäni ostin uuden harjan joulukuussa joka sitten kesti n. kuukauden. Laitoin palautetta lastentarvikkeelle, elikkäs katsotaanpas vastataanko mullekkaan sen kummempaa...

Vierailija

Elikkäs melkein viikko menny jo, mutta minkäänlaista vastausta ei ole lastentarvikkeesta tullut! Ärsyttää! Ja kiitos vinkkaajille, nyt meilläki on nuk harja :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat