Vierailija

ja vakuutella omaa tilannettamme mitä omituisimmissa tilanteissa mitä tyhmemmille kysyjille.

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Välillä kyllä mietin toisen lapsen hankintaa, mutta aina vaan löytyy enemmän hyviä puolia yksilapsisuudesta.

-talous

-koti ( ei tarvitse isoa )

-halvat/helpot lomat

-ei sisarustappeluita

-enemmän aikaaJa siis ihan aidosti tosiaan vain eivät HALUA, saisivat todennäköisesti kyllä (ainakin ainokainen on saanut alkunsa helposti ja kaikki on kaiken lisäksi muutenkin mennyt heillä hyvin). Mitä outoa siinä nyt mukamas on? Jokaisella on omanlaisensa perhekäsitys, etenkin haave ikiomasta perheestään. Kaiken lisäksi on tosi tahditonta kysellä toisen lapsen perään, koska yhä enemmän on heitä, jotka eivät toiveistaan huolimatta SAA enempää lapsia.Itse muutin mieleni, kun esikoinen meni kouluun. Onneksi ikää ei ollut silloin vielä liikaa :) Ymmärrän silti hyvin niitä, jotka eivät aidosti halua kuin yhden lapsen - tai eivät sitäkään.

Ainoan lapsen ei tarvitse tapella perinnöstä sisaruslauman kanssa... Vaan saa yksinään koko potin. ;-)Ärsyttää yleensäkin tuo höpinä " VAIN yksi lapsi" , mitä vähäpätöisempää muka on yksilapsisessa perheessä kuin monilapsisissa?? Omituisia stereotypioita ihmisillä.

ajatukseen, että emme enää halua, koska emme luultavasti onnistukaan ja " pää ei vaan kestä" . Lisäksi vuosia on kulunut ja omaa ikääkin alkaa olla jo enemmän kuin riittävästi.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat