Vierailija

vaikka olitte sopineet, että vietätte ensimmäisen joulun uudessa kodissa ihan oman perheen kesken..Haluatko vinkin, miten saat sen alkuperäisen suunnitelman mukaisen joulun?

Kas tässä:

tosiasiahan on se, että koska kerran sisko on kutsunut itse itsensä teille joulun viettoon, tulee hänen osallistua valmisteluihin 50/50.Nyt teet listan, johon listaat kaikki tehtävät ruuat, leivonnaiset + muut valmistelut. Sitten soitat iloisena miehesi siskolle, kerrot että kuulit heidän tulevan teille. Iloisena kerrot kuinka kivaa se on, että nyt valmistelut menee puoliksi, kun on muutenkin uuden talon kanssa kiirettä. Kerrot että olet tehnyt jo listaa ruuista, leivonnaisista ym ja haluaisit nyt sopia mitä kukin tekee ja tuo.

Alat lukea listaa, kysyt aina tekeekö hän vai sinä, joka tapauksessa niin, että menee suunnilleen puoliksi. Tärkeintä on se, ettet anna periksi vaan todellakin laitat puolet miehen siskon vastuulle.Voisin lyödä vetoa, että miehesi sisko muuttaa suunnitelmia ja haluavatkin viettää joulun jossain muualla =)Vaikuttaa nimittäin siltä, että miehen sisko haluaa viettää ns. helpon ja kivan joulun ja astua valmiiseen pöytään. Jos tarpeeksi ajoissa tajuaa, että tekemiset ja laittamiset menevät puoliksi jos tulevat teille niin voi mieli muuttua.Tärkeää on se, että pidät tätä 50/50 systeemiä itsestäänselvyytenä, et anna miehen siskolle mitään muuta mahdollisuutta. Jos miehesi sisko on niin röyhkeä, että yrittää laistaa tekemisistä niin sitten voivottelet surullisena, että voi, et millään ehdi tehdä kaikkea niin suurelle joukolle, että nyt sitten varmaan pitää viettää joulu erikseen.Tällä tavalla et loukkaa ketään. Ja kuitenkin kun tuo systeemi on ihan normaalia =)Tsemppiä ja toivottavasti asia järjestyy!

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

piti siis olla niin, että kenen miehen sisko kutsui itse itsensä joulunviettoon, eikä kenen mies kutsui siskonsa joulunviettoon (tai no, jos se mies sanoo siskonsa kysymykseen " tervetuloa" niin kai se on kutsu)t. tämän ketjun ap

Mielestäni jos on tosiaan kutsunut itsensä viettämään joulua jonnekin muualle niin on sitten ihan selvää että osallistuu noihin valmisteluihinkin. :-)

Miten te jaksatte vääntää kättä joka asiasta, Teett feministiliikkeestä täysin naurettavan! AP:n vinkki on sitä vastoin loistava, aion käyttää sitä jatkossa jos tilanteita tulee!

Vierailija:

Lainaus:

Jos miehesi on kutsunut sikonsa joulunviettoon, pane mies hommiin, äläkä itse tee mitään.


Mies oli suostunut siihen kysymättä mitään vaimoltaan (ap:lta).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat