Vierailija

Olen nussinut epäsäännöllisesti jo monta vuotta ystäväpiiriin kuuluvaa varattua miestä. Enkä todellakaan ole miehen ainoa panokaveri.Tein jokin aika sitten testin- olen raskaana. Lapsi ei voi olla kenenkään muun kuin tämän kyseisen miehen.Mies asuu tyttöystävänsä kanssa, ja heillä on alle puolivuotias poika. En oikein tiedä mitä pitäisi tehdä:/ Aborttia en halua.Ja tämä ei ole provo, sitä turha huudella.

Kommentit (19)

Täällä taas olla niin naiveja ja uskotaan vaan hyvää omista miehistä. Ei minunkaan tuntemani naiset tiedä mitään miestensä touhuista, hoitelevat lapsia onnellisina kotona. Kyllä tämmöstä sattuu. Harkitset vaan haluatko lapsen pitää ja puhut miehen kanssa asiasta. Kyllä asiat selviytyvät!

kusettavasta niljake-miehestä.

Miten viitsit olla tekemisissä tuollaisen selkärangattoman tyypin kanssa?? ja vielä oman tuttusi lapsen isän? olette minusta suorastaan ansainneet toisenne, toivottavasti puolivuotiaan äiti löytää parempaa seuraa itselleen ja lapselleen oikean isän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

parjaat hyvin lapsesi kanssa, jos vain paatat niin!!! Kyllahan tassa maassa yksinhuoltajalla on hyvat mahdollisuudet. Lapsesi on kuitenkin sinun! Rohkeutta valitsemallasi tiella ja jos mies haluaa joskus osallistua elamaanne se on hanen valinta. En menisi painostamaan tai sekoittamaan hanen elamaansa, siis jos paatat lapsen pitaa. Muista etta se vauva ehka haluaa tulla tahan maailmaan ja siksi paatti nyt tulla " alulle" :) Tsemppia mita ikina paatatkin!

hän piti vauvan ja kuten kaikki sanovat, miten se vauva sitten on tehtykin niin se on maailman ihanin asia.Se ei sitten ole helppoa selittää lapselle kuka sen isä on. Jos miehen perhe ei tiedä niin kyllä se viimeistään perinnönjaossa tulee ilmi. Jos hän tunnustaa lapsen, siis. Jos ei tarvi tunnustaa niin lapsi voi aikuisena mennä vaatiin isältään selkärankaa.Seuraukset on aika isot joten mieti vielä mitä teet.

sinä ja panokaverisi, säälin tulevaa lastanne. Ja ennenkaikkea säälin sitä kusipäämiehen vaimoa ja pientä lasta. Eikö niitä vapaita panokavereita löydy kun varattua pitä paneskella?

Vahinko mikä vahinko, mutta yhtä paljon lapsi on hänen kuin sinunkin. Suosittelen myös sitä, että keskustelet asiasta ilman painostusta, ja lähinnä informaatiotarkoituksessa. Kerro ettet halua tehdä aborttia, mutta toisaalta et myöskään (ilmeisesti?) odota mieheltä mitään sen ihmeempää.Jos lapsen isä on kerran varattu ja silti säännöllisesti paneskelee muita, voi hyvinkin olla, että hän ei halua vaimonsa/tyttöystävänsä tietävän vauvasta. Hän voi kuitenkin tahtoa osallistua vauvan elämään, joko rahallisesti tai ajallisesti.Ei tilanne helppo ole, mutta silti, isällä on oikeus tietää lapsestaan ja lapsella isästään.

Sanoit harrastaneesi useita vuosia seksiä tämän miehen kanssa ja nyt sitten heräät kyselemään täältä apua ja miettimään mitä tehdä kun olet tullut raskaaksi?!Ettekö ole ehkäisystä kuulleet??Nainen voi tulla raskaaksi jos harrastaa suojaamatonta seksiä.Ilmeisesti näin olemme myös me alkumme saaneet.Mitäpä sinä enää voit tehdä kun vahinko on jo tapahtunut.Joko pidät lapsen,keskeytät raskauden tai annat lapsen adoptoitavaksi.Jotenkin,anteeksi vain,tuntuu että olisiko keskenmeno sinun kohdallasi paras vaihtoehto kun tunnutte noin tyhmiä olevan.Huh,huh,eikai tuommosia voi olla?Sen ymmärtää että jos vaikka kerran on yhdynnässä ilman suojaa ja miettii mitä tehdä,mutta että useita vuosia..Pakko olla provo..

neljäntoista kanssa.Mitä tarkasti ottaen tarkoitat kun sanot, ette tiedä, mitä tekisit? Johan ainakin tiedät sen, ettet halua aborttia. Oletko enemmän huolissasi omasta selviämisestäsi vai miehen perhe-elämästä? Minun mielestäni sinun kannattaisi keskittyä ennen kaikkea itseesi ja tulevaan vauvaasi!

Jos ap on vapaa, aikuinen ihminen, niin kyllä se on mies joka sikailee. Ja pannessaan ap:ta toistuvasti ilman kumia tietää kyllä, mihin lähti.

Pidä lapsi, pistä äijä maksamaan elatusmaksut, ja vaimokkeen on jo aikakin tietää millainen siippa hänellä on.

Niin naivi kirjotustyyli ja niin lapsellinen ajatustapa, et kukaan ei voi kelata noin jolla on jo alkanu menkat ja joka siis ees vois tulla raskaaks. Hei herää palikka, abortti on palvelus sille sun lapselles. Se ei tuu tykkää siitä kun sanot sille et menetit kaikki panos raskausarpien takia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat