Vierailija

Ollaan kahen lapsen onnelliset vanhemmat.

Esikko on vuoden ja kakkonen kohta 2 kk. Ollaan ajateltu ehkäsyksi kierrukkaa koska " tarkotus" olis että palaan töihin toimistoon ens kesänä..Nyt ollaan kuitenkin harrasteltu monia kertoja ilman kumia ja joka kerta ollaan puhuttu että otetaanko kumi mukaan vaan eipä olla otettu..Kolmas lapsi on toiveissa mutta ehkä sitten tossa parin vuoden kuluttua olis parempi.. Ei olis kuitenkaan ihan kamala jos tultais heti nytkin. Kun odoteltiin tätä meidän kakkostyttöä niin puhuttiin että kolmas putkeen!

-Sitten mietittiin että olis hyvää vaihtelua mennä töihin ja autoon ei mahdu kolmet istuimet..Oi voi. Mielipiteitä?

Kommentit (5)

halutaanko, eikö haluta, antaa tulla jos on tullakseen,

mitähän ehkäisyä kannattais käytää systeemillä.

ja voin sanoa, että nyt kun nuorin on 4v ei olis voinut

tehdä järkevämmin kuin hankkia kaikki putkeen.alkaa jo olemaan tosi helppoa ja elämä taas voittaa, niin lasten kuin parisuhteenkin kannalta.siemenet sisään ja heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä on mietitty että onko kierukka se ratkasu meille kun ollaan niin hunsvotteja huolehtiin ehkäsystä!JOS sattuis nappaan tässä " vahinko" niin ei tehtäis aborttia, koska se lapsi olis tavallaan toivottu..TOISAALTA ajatus kolmannesta heti perään ei ole ihan paras mahdollinen vaan sitten tossa muutaman kesän kuluttua.Voiko jotain hormonaalista käyttää ehkäsynä? Meillä kun imetetään..Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat