Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen sanaton.

Sivut

Kommentit (80)

Vierailija:

Lainaus:


Meikämamman motivaatio kilojen karistamiseen (on jäänyt raskauden jälkeen ja karisseet hitaasti...) nousi 110%! Oikein alkoi pelottamaan, että ei kai musta vaan tule tollanen... huoh...oikein alkoi kyllä ahdistamaan...


Ihan samanlainen olo tuli että nyt sateeseen lenkille jumatviut mähän en sohvalössyksi muutu! ;-D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä tunsin perheemme normaaliksi!! Olipa ihana istua omassa siistissä, tyylikkäässä, viihtyisässä kodissa kattomassa SHOPPAILUA;) (Joo ja oon tosiaan ite luullu et shoppailen liikaa..)Meillä mies totesi että vois tua yks välillä shoppailla itelleenkin jotain:DDSiis eikö vaihtovaimot (kumpikaan) pesseet kertaakaan lettejään ohjelman aikana (YÄKS)?Ja voi YÄK YÄK se nuorempi mies... Epäsiisti, likainen, vaatteet suoraan jostakin.. ja elämän tarkoitus maata sängyssä! Eikö lapsille opeteta ALKEELLISTAKAAN HYGIENIAA??? Eikö perheen isä tiedä mihin luukkuun pyykinpesuainetta laitetaan??Mitä kaikkea meidän veromarkoilla tehdään? Shoppaillaan ja maataan läävässä jossa mummi (!!!!!!) käy siivoamassa!!! Syränkohtauksen meinasin saada! Miksi nämä perheet tahtovat ohjelmaan? Sen tonnin takiako...

Vierailija:

Lainaus:


Joku mainitsi että shoppaili " tolkuttomia määriä" .

Mitä sitten?

Ei sellainen voi olla shoppailija, joka ei osta itselleen vaatteita (joku tuossa mainitsi, että meni ryysyissä ravintolaan). Siis MITÄ se sitten osti jos ei itselleen vaatteita?

En ehtinyt katsoa tätä jaksoa... Siksi kyselen


Kevyttoppiksia oli kaapissa yli 30. Rikkaat vanhemmat elättää, työttömiä olivat molemmat.

liikuntaa melkein joka päivä niin miten sitä läskiä löytyi niin paljon siis tältä dildojen myyjältä ? Hanna oli ainakin aidosti mitä oli. Toinen perhe nyrpisteli Hannalle nenäänsä, mutta eipä paljon varaa olisi mies työttömänä ja vaimo myy seksikamaa.

Meillä lihamureke tehdään näin: Jauhelihaa, kermaviiliä, ranskalaista sipulikeittoa, 2 kananmunaa ja syvässä vuaassa uuniin. Lopuksi päälle kaadetaan kermaa tai vettä kastikkeeksi:)Ja se " shoppailu" oli kyllä pakkomielle. Lapsilla oli noin 30 KYLPYTAKKIAKIN, kaappi täynnä saman kokoisia kylpytakkeja!

Tajuaisin, jos perheen pitäisi aina olla viimeisen päälle, mutta muija halusi itse hienoon ravintolaan pihville, ja tuli sinne VERKKAREISSA. Itsellä ja miehellä verkkarilumput, ja lapsilla SAIRAASTI vaatteita, samanlaisia ja saman kokoisia. Oli aika järkkyä...
Hänen ei ole tarvinnut itsenäistyä tai käydä muuta kuin peruskoulu. Koska hänet on passattu ja elätetty " pystyyn" . Joten tuollaista on henkinen laiskuus yhdistettynä keskimmääräistä alhaisempaan älykkyyteen. Jokseenkin säälittävää.Tuota samaa on just jossain Jenkkien lähiöissä; hodaria, TV:tä ja ostoksilla käyntiä. Siis taivas!

Ei mulla ainakaan oo hajuakaan mistään lihamurekkeesta, eikä lihapullista. Jauhelihan käristän ja se saa luvan riittää. Sitä sitten sekoitellaan makaroniin ja kaupan pastakastikkeisiin.

Enkä varmasti ole ainoa!

tosi-av-mamman luonto löytyi :/

Ei ilmeisesti ole omat tukiverkostot kunnossa kun noin paljon jaksatte vinkua siitä jos mummo on raskauspahoinvoinnin takia muutaman kerran käynyt siivoamassa Hannalle. Tosi av-mamma olis tietenkin siivonnut niin että koti kiiltää ja ruokaa laitellut päivät pitkät perheelleen ja vielä näyttänyt siinä sivussa hehkeälle. Kyllähän sitä nyt tosi-äiti pystyy pienen (?) pahoinvoinnin unohtamaan - korvien välissähän se on jos pitää koko ajan oksentaa ;p

Ilmeisesti täällä on kaikilla muilla raskauden sujuneet ihan ongelmitta.Itse en ko. ohjelmaa nähnyt (pitää yrittää perjantain uusinta muistaa katsoa) mutta ihmettelen millaiset ihmiset kirjoittavat noin pahasti toisesta äidistä yhden tv-ohjelman perusteella. Luuletteko olevanne niin täydellisiä ettei teidän elämästänne mitään kummallisuuksia saataisi yhteen ohjelmaan jos 24/7 viikon ajan kuvattaisiin. Totuus on että kenestä tahansa voidaan saada telkkariin millainen kuva tahansa.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat