Seuraa 

Kuinka monta tuntia vuorokaudessa 2kk ikäinen vauva nukkuu? Meillä vauva nukkuu todella hyvin. Iltaunille mennään noin klo 21 ja herätään 8 aikaan aamulla. Yöllä syödään 2-3 kertaa ja poika nukahtaa heti syötyään. Päivälläkin poika nukkuu todella paljon. Hereillä oloa tulee vuorokaudessa arviolta vain 4 tuntia. Todella ihanaahan tämä on mutta olen huolissani nukkuuko liikaakin. Varsinkin kun kuukauden ikäisenä nukkui mielestäni selvästi vähemmän.

Kommentit (4)

tosin yöllä meillä nukutaan ilmeisesti vielä sikeämmin. Muutamana yönä nukkunut jopa 7 tuntia putkeen! Mutta ollaan onnellisia hyväunisista vauvoista ja nukutaan itsekin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä kanssa 2kk9pv vanha vauveliini ja minusta tuntuu et nukkuu enempi ku enne tänään ollu hereillä 5,5h ja itekki olin huolissani ku niin vähän ollu hereillä. Unille mennään n.klo 21 ja syödään 2-4h välein aamulla herätään 9 maissa ja tunnin suurinpiirtein jaksaa olla hereillä ja nukkuu tunnista 1-2 tunnin päikkäreitä ja jaksaa olla hereillä 1-2h. Tuli kyllä kirjotettua sekavasti, mut kai ne tän ikäset sitte nukkuu paljo että kasvaa....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat