Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tolla Hannalla ei ollu kaikki kotona, samoin ku sillä Riikalla. En tajuu miten naureskelette täällä tollasille raukoille-- selvästi tarttis apua ja pian.

Mutta eniten silti säälittää noi niiden lapset. Kasvaa toosi tasapainoisessa ympäristössä. Äiti on jääny johonki 14vuotiaan tasolle.. esim.juttujen " taso" ja se käyttäytyminen siellä Särkänniemessä. Ihan ku pikkukakara. Siin ois terapeutille hommaa!

Kommentit (5)

mutta kyllähän niistä brittiverisoistakin usein näkee, että ihmisraukalla ei ole kaikki kotona, silloin voi vain ajatella, että ne on siellä jossain kaukana ja ohjelmatkin näytetään pitkällä viiveellä. Kotimaamme on niin pieni, että tuntuu jotenkin pahemmalta nähdä, että joku on ihan pihalla elämässään.tee niin kuin me, luovu telkkarista hetkeksi. Luen nykyään enemmän kirjoja. Iltauutisia kaipaan kyllä kovin.

Esim. mies pyörsi tämän päivän jakson nähtyään kaikki puheensa siitä että mä shoppailisin paljon. (kun siis saatan ostaa joitain vaatteita alennusmyynneistä etukäteen seuraavaa kautta varten valmiiksi varastoon)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä en edes viitsi katsella moisia ohjelmia ... sattui olemaan 4-kanava päällä, kun poika oli katsonut jotain Robinson-ohjelmaa.Sitten vaan kuulin tuon Hannan ääntä, niin luulin että kyseessä on lapsi. Kyllä vaihtui äkkiä kanava ykkösen uutisiin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat