(Turha viesti:) Jätin tänään ensimmäistä kertaa lapsen yksin kotiin 1-2 minuutiksi. Ja hyvin meni.

Vierailija

Asumme kerrostalossa, ja viikonloppureissulta palatessa tavaraa ja ihmisiä oli enemmän kuin yksi hissihuormallinen. 5-vuotiaalla tytölläni oli vessahätä, ja hän halusi heti mennä vessaan. Minä ilmoitin tytölle, että käyn kuopuksen kanssa hakemassa alakerrasta vielä loput tavarat.Tyttö oli vähän hölmistynyt, " jätäksä mut tänne yksin?" . " Kyllä sä täällä sen aikaa pärjäät." " Niin pärjäänkin." Tavarat haettiin ja lapsi kävi sillä aikaa vessassa, eikä tässä mitään sen ihmeempää. Yksi etappi lapsen itsenäistymisessä saavutettu :)Ei tarvi kommentoida, kunhan vain naputtelin pienen hetken meidän elämää.

Kommentit (8)

Vierailija

Mekin leikittiin jo 4-vuotiaana muiden penskojen kanssa kerrostalon pihalla, äiti katseli ikkunasta. Itse en uskalla vielä 5 vuotiastani omin päin mihinkään päästää, mut kotona on ollut sisarusten (pienempien) kanssa pari minuuttia kun olen käynyt seinänaapurin luona jotain toimittamassa.

Vierailija

olen jättänyt pikkasen vajaat 4-vuotiaan dvd-elokuvan ääreen sillä aikaa kun kävin 2-vuotiaan kanssa kaupassa. Olimme poissa alle puoli tuntia.Tyttö oli hyvin ylpeä, että oli saanut olla hetken yksin. Nyt on jo 4 vuotta täytetty ja muutamia kertoja on ollut saman mittaisia jaksoja yksin kotona.Eiks olekin hurjaa...

Vierailija

niin, silloin kun me vielä asuimme kerrostalossa, niin esikoinen 1v 8 kk odotti alakerrassa vauvan kanssa, kun äiti kiipesi rappuset ylös kauppakassien kanssa. En kyllä silloin ajatellut, että hän yksin olisi ollut... Tai olihan hänellä veli...t: nro 2

Vierailija

en tajua, miksi nykyisin on jokin tarve tai tavoite " opettaa" lapset olemaan yksin jo pienestä pitäen, ja vanhemmat vieläpä ylpeitä tästä.se, joka jättää hieman alle 4-vuotiaan dvd:n ääreen puoleksi tunniksi kun käy kaupassa - se oli provo, olihan? Ei kukaan voi olla noin idiootti.Meillä 4-vuotias jää dvd:n ääreen muutamaksi minuutiksi kun haen postin ja pissitän koiran samalla talon nurkalla.

Vierailija

Kyllä mä käyn postilaatikolla joka aamu hakeen päivän paikallis lehden, menee noin minuutti ja vauvani 5kk on sen hetken touhumatolla yksikseen lelujen kanssa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat