v...tuttaa toi mies niin

Vierailija

että itkettää!!!

Kommentit (5)

Vierailija

Ei suostu keskustelemaan mistään kun aina vaan väsyttää. Onnistuu puikahtamaan aina nukkumaankin sillä välin kun nukutan vauvaa. Isänpäivänä menossa pikkujouluihin ja kun mainitsin loukkaantuvani niin on nyt toista viikkoa yhtä mykkäkoulua tämä elämä!

Vierailija

Meillä siitä ei taida koskaan tulla loppua. Välille sen kestää, mut välillä suorastaan tekis mieli lähtee läppäsemään. Jos ei ois lapsia, niin lähtisin opiskelemaan jonnekkin vaikka eroa en harkitsisikaan. Tällä hetkellä tuntuu, että vois asua hetken vaik erillään kun en millään kestä tuota mykkäkoulua. Ei auta vaikka kirjoitin kirjeen ym...

Vierailija

meillä mies ollut omissa menoissa jo kaksi viikonloppua putkeen, siis yötä pois, ja jotkut pikkujoulut taas kahden viikon päästä. olen kuulemma pirttihirmu kun marisen ja suuttui oikein kun sanoin tänään, että voisi joskus kiittää kun mahdollistan hänen menemisensä " suostumalla" istumaan kotona lapsen kanssa sillä aikaa. hän on kuulemma aikuinen ihminen ja menee mihin tahtoo eikä se minun luvastani ole kiinni, ja mitä minä lapsen hoitamisesta marisen, eihän oman lapsen kanssa oleminen voi mikään taakka olla. no eihän se olekaan ja kivaa meillä on pojan kanssa kahdestaankin, mutta joskus olisi kiva kuulla reissuiltaan kotiutuvalta äijältä vaikkapa kysymys miten olemme pärjäilleet tms.

ja samainen ukko könysi tänään nukkumaan klo 20 eli juttele siinä sitten..t. 3

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat