Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tunnetteko ketaan, jotka olisivat menneet kirkossa naimisiin t. kastaneet lapsensa kirkossa, vaikka eivat usko ollenkaan Jumalaan, ovat per...

Vierailija

Eli olisivat tehneet nämä kirkolliset toiminnot vain " perinteikkäistä" näkökohdista, siis että näin on suvussa aina tehty, tai siksi että kirkko on upea ja juhlallinen ympäristö tällaisille tapahtumille. Tai siksi että kirkolliset tilaisuudet ovat ikäänkuin suomalainen enemmistön tapa, vaikka ei itse mihinkään uskoisikaan.Oletteko laittaneet lapsianne seurakunnan päiväkerhoon tai peruskoulun uskonnonopetukseen, vaikka ette itse ollenkaan uskoisi Jumalaan?Kommentit (8)

Vierailija

Ateistikaverini liittyi ennen häitään takaisin kirkkoon, jotta saisi kirkkohäät. Kirkosta hän erosi jälleen viikon verran toisen lapsensa ristiäisten jälkeen. KOko tämän ajan hän vaahtosi aina välillä miten pöhköjä lehtiä sun muuta tauhkaa seurakunnasta pukkaa ja kuinka oli ärsyttävää että tilaisuuksissa tahkottiin jotain " jeesusjuttuja" .:O

Vierailija

meillä tulee olemaan niin että mies liittyy kirkkoon ja saan kirkko häät, ei ol mitenkään painostusta yms, mutta kirkko on musta ihanain ja kaunein paikka häille samoin ajattelee mies vaikka mies ateisti ja mä kirkossa vaikka en edes tiedä uskonko mihinkään?! lapsi kuuluu myös kirkkoon..

Vierailija

vielä jatkoa... ja meillä mies eroaa kirkosta häiden jälkeen.. vain minä maksan veroa siihen asti kun kaikki lapset on kasettuja.. sitten eroan itsekin, lapset saavat itse valita mitä tekevät kun ovat sen ikäisiä että päätös on heidän!

Uusimmat

Suosituimmat