Perttuhan on ihan perseestä!

Vierailija

Kaksnaamainen pelle, joka todellakin luulee/tietää olevansa suosittu.Ei ole kauan siitä kun moitti Minnaa siitä että vahtaa keksejä ja ruokia, ja että Perttua ei haittaa mitä kukin ottaa kaapista ja milloin. Nyt antaessaan Timolle äänestyspisteitä, oli perusteena se että Timo ottaa safkaa miten tahtoo, eikä mitenkään niitä merkkaile...Ja sitten sen junttinaama, aivan tekaistut ilmeet, kun kuuli ettei tule muita nimettyjä. Tuo hämmästynyt ilme nähtiin jo kaksi viikkoa sitten. Perttu ulos talosta!!!!

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija


Pöh. Samanlainen seläntakanaselittäjä on kuin nuo muutkin valittajat. Mika ei ole sellaista harrastanut ja siksi hänessä on mielestäni ainesta voittajaksi.

Vierailija

Kyllä BB olisi paljon tylsempi ilman sen toilailuja. Ymmärrän kuitenkin, ettei hänen huumorinsa uppoa kaikkiin. Minuun uppoaa ja siksi Perttu on suosikkini!

Vierailija

Hölmöhän se on ja joskus ihan pihalla, mutta noista talossa olijoista selkäänpuukottajista ei kuitenkaan pahimmasta päästä... Paljon kusipäisempiä valittajiakin on kuin Perttu. Ehkä Mika kuitenkin on tyypeistä se reiluin.

Vierailija

Ja monesti olen miettinyt että jos " ulkomaailmaan" viestittely on kiellettyä, niin kuinka menee aina läpi Pertun nuolemiset katsojille?

Vierailija

juntti ja yksinkertainen, mutta Timo on kyllä juntein. Toivottavasti Perttu ei voita kuitenkaan. Mika ainoa suhteellisen normaali ihminen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat