Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten pidät huolta parisuhteestanne? Miten pidät huolta itsestäsi?

Vierailija

Kommentit (12)

Vierailija

anteeks noin monta up:pia...En saanu tekstiä näkyviin ni muutin rankalla

kädellä suojausasetuksia heikoksi..

kokeilin asteittain koventaa niitä, et vieläkö

toimii..

Koittakaa kestää jos tulee vielä pari up:pia lisää

Vierailija

Itsestäni pidän huolta urheilemalla 4-5 kertaa viikossa, käymällä kampaajalla, kiinnittämällä huomiota pukeutumiseen, meikkaan, syön terveellisesti, yritän nukkua tarpeeksi.

Vierailija

Itse yritän aina aloittaa liikuntaharrastuksen, mutta sitten se jää, kun mies ei tule ajoissa töistä kotiin. Käyn vain kampaajalla tarvittaessa ja uusia vaatteitakaan ei ole rahaa ostaa usein. Onneksi sentään askelmittari todisti minun kävelevän normaalipäivinä lasten kanssa kotona jopa yli 10 000 askelta.

Pitäsi satsata itseenkin ja ihanaa ois tietty käydä kosmetologilla ja jalkahoidossa yms. muttei ole varaa.

Vierailija

...aika-ajoin yhteisellä, kahdenkeskisellä ajalla joko kotona tai joskus esim raflassa käymällä. Harrastamme yhdessä ja teemme remonttia-kodin kunnostusta -eli toimimme tiiminä ja kunnioitamme toisiamme. Tulee samalla puhuttua paljon. Ilmeisesti toimii, koska emme ole koskaan vielä riidelleet!!!!Itseäni huollan omalla säännöllisellä liikuntaharrastuksella ja omalla ajalla jota saan aina kun haluan. Tosin aika harvoin tekee mieli itsekseen minnekään mennä. Kampaajalla ja kosmetologilla käyn säännöllisesti.

Vierailija

Ei tiuskita eikä äyskitä turhista. Todellisia " romanttisia" hetkiä on vähän, kun 1-vuotias on aina läsnä ja iltaisin usein väsyttää...Itsestäni en pidä kovinkaan paljoa huolta. Olen päivät töissä ja ollaan tosi kiireisiä. Ei jää itselle pahemmin aikaa.

Uusimmat

Suosituimmat