****Pointsaajien 7.11 punnituspino is here****

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Illan päätteeksi ja Alpenin myslipatukka kädessä. Avaan punnituspinon meille valmiiksi. Saa nähdä uskallanko edes kattoa vaakaa huomenna :), ei nimittäin olo tunnu kovin kevyeltä...

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija


Mulla on ollut hyvä viikko takana ja sain pois ne edellisen viikon karmeat plussat jotka siis ilmeisesti olikin enemmään ja vähemmän sitä turvotusta.Viikko meni ihan hyvin ja olen tosi tyytyväinen tulokseen. Lauantaina kun olin tosiaan ulkonakin ja juhliminen/valvominen/syöminen yleensä kostautuu mutta nyt ei! Mulla kohta paukkuu kymppi rikki joten täytyy kyllä itseänsä onnitella... :))Eli tuloksia.Lähtö (12.viikko alkoi tänään) 87,0kgpudotusta viime viikolla -2,6kg

pudotusta yhteensä 9,6kg

paino nyt 77,4kg

tavoite 70kg (pituus 170cm)Mun ongelma lähinnä on nyt se että kiloja tippuu ja kropastakin se näkyy mutta.. se maha.... Mites niistä mahamakkaroista pääsis eroon?? Kun tuntuu että kilot lähtee just kaikkialta muualta ensin. Jumpata olen yrittänyt kotona satunnaisesti, tein kuntoplus lehden vatsalihasohjelmaakin mutta siihen loppu into. Plääh. Eli ilmeisesti tuo satunnaisesti ei toimi tässä jutussa... :))Eipä muuta tällä kertaa!pippa

Vierailija

No niin aamulla vaaálle hipsin ja yllätyksekseni -600g viime viikkoon. Mutta hitaasti on nyt lähtenyt ku kävin siinä plussalla välillä. Oikeestaan siis kolmen viikon aikana tää -600g. No nyt mä sain uutta pontta taas, jos olisi ollu plussaa, niin en tiedä miten olisin jaksanut jatkaa..ehkä löysin rantein :).

No syöpöttely kulutettiin sit vissiin lenkkeilyllä ku eilenkin 1h20 minuutin lenkki vaunuilla kulutti 800kaloria. Tänään mä kyllä toin kaupasta kaikkea tosi kevyttä: tonnikalasalaattiaineet, lämminkuppikeittoja (teidän innoittamana), omenoita, päärynöitä jne. Jee ja tänään jumppa!Ja sitä samaa ku pippa olen miettinyt, että mistä tää paino lähtee, koska mä olen mittanauhalla mittaillu. Ja vyötärö ei ole kaventunut juuri lainkaan, mutta lantio kylläkin ja pakara ja reidet myös (=kiinteytynyt). Mutta se maha...roikkuu ja raskausarvet vaan venyy. Oon nyt sit sellainen tasapaksu tantta. Mahdun nyt 42 vaatekokoon ja L-paitohin. Nuorempanakin vaan 40 kokoa olin. Joten nyt jos sen viisi kiloa saa pois niin olisin tyytyväinen.Lähtö 88,6 (11vkoa sitten)

pudotus -600g

paino 83,0kg

yht 5,6kg (eli mulla tää turvallinen k.a 0,5 kiloa :( viikossa tahti ollu)

tavoite 78kg (pituus 175cm)PS: Tervetuloa uudet, ne on aina niin innolla alussa mukana, että näitä " vanhempia" pointsaajia motivoivat kummasti. Pitää yrittää mukana pysytellä! Moikkelis!

Vierailija

En ole mihinkään kadonnut vaikka laiska olenkin ollut (pointsaamaan ja kirjoittamaan). Paino oli maanantaina 70,7, eli 400g vähemmän kuin 2 vkoa sitten. Nyt taas yritän tsempata, ei saa luovuttaa...

Vierailija

Heippa kaikille ! pikkumiinus 200 g mullakin tuloksena eli edellisviikon plussa hävitetty ja lukemat samat 73,5 kg kuin 2 viikkoa sitten. Totta puhuen tuollainen 200 g ei mun ruhossa kyllä vaikuta mitään suuntaan tai toiseen, mutta lukemana tietty rohkaisee jatkoon :) jostain syystä tämä lokakuu on ollut vähän junnaavaan, en ole tainnut nyt sittenkään tarpeeksi jämäkästi pyrkiä kevenemään. On vaan niin hiton kiva olla 10 kg kevyempi, että meinaa unohtua ettei vielä pitäis tasotella kun reippaasti vaan pyrkiä jatkamaan ! kaapissa odottais vinopino käyttämättä jääneitä vaatteita ja joku jo muistuttikin, että joulun alet vaan lähenee... No nyt on illaks varattu PV-poppareita ja suggestioksi luvassa se olet-mitä-syöt -ohjelma, joten ei muuta kuin eteenpäin !

Vierailija

Meidän pikkuneiti vaati tissiä koko yön, huoks..taitaa neidillä olla jokin maidontilaus menossa kun koko eilisen päivän ja viime yön asui tissillä :)Mutta asiaan, viime viikko meni +-0, nyt paaaljon parempi tulos!! Taitaa mulla olla ihan sääntö, että välillä on viikko kun paino ei putoa.Aloitus 8.8 97,8kg

Nyt 88,1kg :D

Pudotusta viime-ja edelliseen- viikkoon 1,8kg (ohhoh... :) )

Yhteensä 9,7kg!!!!!jippiiiii :))))

(vaikka vielä on tavoitepainoon matkaa)santtis

Vierailija

non niin

lähtö 79,2

viime viikko 72,2

nyt 72,4

eli +200g

viime viikon olin tosi tiukasti pisteillä mutta menkat tekevät tuloaan, joten siinä syy! (toivottavasti)

toivottavasti ensi viikolla sitten miinusta

mukavaa viikon alkua kaikille

Vierailija

aloitus 24.10. paino 73,0kg

31.10. 72,3kg

7.11. 71,6kg

tulos -700g

Siis ihan sama kuin ekalla viikolla. Lepsuiltu on taas ja paljon, mutta tämä täysimetys antaa anteeksi aika paljon... Nyt pitäis ola tiukempi, niin sais mahdollisimman paljon pois ennen kun nämä lisäpisteet minulta pois riistetään. ;0) Tsemppiä kaikille alkavaan viikkoon ja yritetään vastustaa tuota niin vastutamatonta syömistä... Varmaan sinä joka osa imetät, niin kokeile 5 lisäpisteellä ja jos ei paino tipu, niin sitten vähennät vielä.

Vierailija

Siispä, mulla -500g edelliseen vkoon eli nyt mennään lukemassa 68,6kg.Ihana olo, kävin joogassa ja nyt ihan oikeesti alkaa kestojumit lasten kantamisesta toispuoleisesti jne. aukeemaan. Puolen vuoden tauko aiheutti ihan älyttömän kipeet hartiat ja selän ja nyt sitten reilun 2kk kolme kertaa vkossa joogaharjoituksen tekemisen jälkeen alkaa paikat pehmenemään... Meinas jo epätoivo iskeä.

Vierailija

Heippa kaikille,

ensimmainen viikko takana ja tulos -1kg!!! jee. Eli viikko sitten oli 66 ja tana aamuna 64.9. Olen pysynyt pisteissa (21) ihan hyvin. Keksit ovat suurin sudenkuoppani, etenkin lahikaupan pehmeat chocolate chip cookiesit... Niin ja ranskalaiset perunat.

Tassa viela pieni esittely itsestani: Olen 29v kolmen pienen lapsen (3,5v, 2v ja 3 kk) kotiaiti. Liikuntaa yritan harrastaa yhdessa lasten kanssa vaihtelevalla menestyksella. Asumme Dubaissa ja noudattelen tata pisteohjelmaa syo ja nauti cd-romin avustuksella.

Aurinkoista uutta viikkoa kaikille ja yritetaan pysya pisteissa toinen toistemme tsemppaamana.t.olgamaria

Vierailija

Aloita vaan se juokseminen. Minähän aloitin myös vasta tänä syksynä...piiit-kään tauon jälkeen, ainakin 15 vuotta siis. Pururadalla ensin yksi tölpän väli, sitten kilometri ja nyt jaksan juosta ainakin 4km yhtä soittoa. Ja on tehokkaampaa ku kävely. Syke nousee enemmän ja energian kulutusta tulee enemmän ja lyhyemmässä ajassa. Ja se on hauskaa kun siihen pääsee kiinni. Käyn välillä sen 30 min juoksee, välillä sauvoilla, välillä ipitkiä kävelylenkkejä, 1h. Nyt kun vielä pointsaan tiukasti ni avot!

Vierailija

Yhteispudotus 8 hlöä -8.1kiloa ja Pipp@ kirkkaasti kärjessä. Plussia vähemmän kuin viime vkolla 2 hlöä +400g: ei ole paljon. Hyvä tytöt!

Vierailija

saanko liittyä seuraan?Kävin viikonloppuna lukemassa teidän ketjuja ja päätin heti maanantai aamuna liittyä joukon jatkoksi. Olen aikaisemminkin laskenut Pv:n ohjeilla ja laihtunut joten eiku härkää sarvista.Olen 33 vuotias 3,5kk ikäisen tyttelin äiti Jyväskylän liepeiltä, eli mammalomilla ollaan. Raskaus toi minulle 18 lisäkiloa joista vielä on jäljellä 6kg plus sitten ne aikaisemmat ylimääräiset. Meillä ollaan pääsääntöisesti pullolla kun oma maito hupenee hupenemistaan, olen imettänyt öisin ja viime yönä tyttö nukkui tissittelyn jälkeen peräti tunnin:( ja päivällä imettänyt kerran tai pari. Tyttö ottaa muutaman imaisun ja sitten joko nukahtaa tai saa hepulin..Mutta asiaan eli nyt kun luonto tahtoo että meillä lopetellaan imetystä niin minä alan sitten pointsailla. luuletteko että kun imetän noin vähän niin laitanko 5 pistettä lisää omiin pisteisiin?

Pituus 160

paino 78,5 (huoh...)

tavoite -10kgTässä tarvitaan todella tukea, sillä täytekeksit huutelee kaapissa, normaalisti niitä olisi muutama jo mennyt aamupalan päätteeksi.. mutta eiköhän se siitä, mukavaa viikon jatkoa kaikille:)

T.-M-

Vierailija

Niin, tervetuloa kaikki uudet pointsailijat ja morotus kaikille vanhoille!Pippa ja santtishan on saanut jo paljon aikaan myöskin... molemmilla kohta se kymppi rikki! Wau! Onnea kaikille pudottaneille. Ja hyvä satsumassi, että pääsit takaisin raiteille.. ei se tahti tosiaan, vaan se suunta.. pidempi tähtäin tähän " kuuri" -ajatteluun.Niih.. Ite nyt tosiaan ollaan tavoitepainossa, mutta vielä mullakin tossa pieni vatsa on (enkä oo edes lapsia saanu). Täytyy yrittää sen eteen jotain tehdä, vatsalihaksia vaikka. Ihan komeesti on kyllä senttejä silti lähtenyt laihdutuksen alettua. Vyötäröstä kadonnut 11 cm ja lantiosta 7 cm. Reisiä ja käsivarsia en ole mittaillut, mutta kai sieltäkin jotain on kadonnut.Harmi kun on niin harmaita ilmoja ollut nyt, ettei ole oikein kunnolla jaksanut lenkille lähteä. Jotenkin valoisat ja aurinkoiset ilmat saa liikkeellekin paremmin. Olen jopa harkinnut aloittavani jossain vaiheessa juoksulenkit. En ole koskaan sitä harrastanut, mutta tuntuu ettei pelkkä kävelykään enää riitä, en saa siis tarpeeksi " vastusta" hommassa vaikka miten nopeasti kävelisin. Viimeviikolla jopa juoksin hieman kävelylenkillä ollessani, tuntui ihan hyvältä.. Se aloittaminen vaan näin marraskuussa on vähän erilaista kuin keväällä/kesällä ja kuivilla teillä.. Eipä silti auta.. tekosyitä ne kaikki vaan :). En tiedä saanko koskaan aloitettua tosissani.Täytyy tänään pieni lenkki mennä tekemään kuitenkin (vaikka se kävely edes).Niin ja tsemppiä taasen viikon koitoksiin! Koittakaahan säästellä etukäteen pojoja varmuudenvuoksi viikonloppuun.Lössykkä

Vierailija

Enpä nyt sit tiedäkuinka oikea lukema on, kun on nuo kuukautiset ja yleensä mun paino sen kilon kaks silloin nousee.Paino siis tänään 66.9 kg (joten kaikki ihan hyvin kai, vaikka onkin +200 g viimeviikkoon) :)Tulen myöhemmin kirjoittelemaan lisää, nyt pitää mennä töihin...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat