Voisitko kuvitella miehesi tulevan talle palstalle kehuskelemaan rakastelutaitojaan ja kertomaan, etta entiset poikaystavasi ovat olleet ha...

Vierailija

Minä en kuuna päivänä, vaikka sellaisen hippulan tekstejä täällä päivällä lueskelinkin. Ai niin, koska epäilin hänen itsetuntoaan, tuli ukkeli siihen tulokseen, että en saa koskaan orgasmia. Vieläkö tuollaisia mamman pikku panopettereitä kasvaa?

Kommentit (11)

Vierailija

joka ei ole saanut sitä aiempien miestensä kanssa?Mielestäni tuo avaus tuo esille aika yleisen ilmiön.Useimmat miehet ajattelevat vain omaa nautintoaan, naivat mahdollisimman monia naisia vain pönkittääkseen itsetuntoaan. Eivät yritäkään tyydyttää naistaan. Sinusta se on siis ok? Koska ilmeisesti se porsasta kuvaava osio oli mielestäsi se asiallinen osa avausta.Perseestä oleva osio oli siis mielestäsi se, jossa ap sattui mainitsemaan että hän ei ole nainut kaikkia vastaantulevia naisia, ja että hän on halunnut/kyennyt tyydyttämään naisensa? Sekin oli varmasti perseestä, että hän mainitsi jopa etsineensä vaimonsa kanssa asennon, joka aiheutti nautintoa nimenomaan naiselle?Tällaiseen johtopäätökseen tulin sinun sympaattisen kommenttisi perusteella.

Vierailija

kehu " oikeassa elämässä" koskaan julkisesti taitojani,enkä panojeni määrää. Pistinpähän nyt hetken mielijohteesta tuon avauksen kun satuimme vaimoni kanssa puhumaan päivällä 10 vuoden takaisista ajoista ja niistä kokemuksista joita meille kertyi ennen kuin törmäsimme yhteen.

Vierailija

Ensinnäkin, voisin kuvitella mieheni tulevan sanomaan (ja vielä tälle palstalle) jotain tuollaista. Ehkä jopa samalla taktiikalla kuin kritisoimasi mies.Pointtina miehelläni kuitenkin varmasti olisi se, että on kauheaa ettei suurin osa miehistä tiedä sitä, etteivät he tyydytä naistaan. Tai eivät välitä. Ja että pitävät panojen määrää jonain merkkinä siitä kuinka hyviä ovat sängyssä.Kyllä, olemme keskustelleet asiasta monta kertaa - ja ehkäpä siksi, että itse olen yksi näistä orgasmiongelmaisista ollut edellisissä suhteissani, mutta en enää. Ja on minullakin sitä vertailupohjaa kuitenkin...En tiedä oliko tänne kirjoittaneen miehen kirjoituksen pointti sama kuin meillä, mutta itse tällaisen käsityksen sain. Ja en katsonut hänen ollenkaan kehuskelevan, ehkä enemmänkin ymmärsin asian niin, että hän oli hieman ihmeissään itsekin siitä että mikseivät muut miehet nää samaa " vaivaa" . Ja sitä sietääkin ihmetellä! :-)

Vierailija

Itseäni huvitti kuulla tuosta vaimon exästä nimenomaan siksi, että tämä kundi on niin itseään täynnä ja tosiaan sillä on tapana kehua panojensa määrää naisille. Eikös se ole jo äärimmäisen noloa?? Itse en ole koskaan harrastanut moista. Kaverinikaan eivät tiedä panojutuistani yhtään mitään.Sinä aloit kehua minua puolestani, joten todettakoon, että pitivät arvailusi paikkansa tai ei: ennen kaikkea kyse on asenteesta! Minulla on mielestäni terve suhtautuminen seksiin ja naisen seksuaalisuuteen ja tarpeisiin. Kovin monella miehellä ei ole.Vihamielisyytesi vuoksi minäkin taidan vetää hassuja johtopäätöksiä:Ilmeisesti miehesi kuuluu asennevammaisten hidalgojen joukkoon.AP,

joka on syvästi pahoillaan, ettei ole huono rakastaja rakkaalle vaimolleen

Vierailija

Tunnustaudun miesasiamieheksi, sillä en jaksa uskoa, että valtaosa miehistä olisi omahyväisiä, välinpitämättömiä itsensä kehuskelijoita. Yhtä herkkiä miehet ovat kuin naisetkin. Tai sitten minulla on vielä paljon näkemättä, onnekseni. Mutta huomasithan, että moni muu oli samaa mieltä kanssani?

Vierailija

Mikä se sinusta oli? Oma pointtini puolestaan on, että itsevarman, seksielämäänsä ja parisuhteeseensa tyytyväisen ei tarvitse tulla " julkisesti" kehuskelemaan rakastelutaidoillaan. En muuten ole koskaan tavannut miestä enkä ole ystäviltänikään juttua kuullut, että joku mies olisi kehuskellut taidoillaan. Päinvastoin, miehet ovat melko epävarmoja, ne ihanatkin. Ja olen törmännyt vain keskinkertaisiin ja " hyviin" miehiin. Miksi olettaa, että itse on aivan mahtava kaikin puolin, mutta muut miehet eivät sitä voi olla? Miehetkin osaavat olla aika kurjia toisiaan kohtaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat