Lapseni tuli itkien perjantaina kotiin

Vierailija

ja kertoi kaataneensa vahingossa liikuntavammaisen luokkatoverinsa pyörätuolin nurin. Luokkatoveri jouduttiin käyttämään terveyskeskuksessa, mutta onneksi selvisi naarmuilla. Lapseni oli pahoillansa, kun aiheutti onnettomuuden. Ei kuitenkaan tahallansa sitä tehnyt. Kuljetti luokkatoverinsa pyörätuolia vain hieman liian hurjaan.Eilen käytiin pyytämässä anteeksi pojan luokkatoverilta. En aio lastani tästä sen erityisemmin rankaista. Opettajan antamaa jälki-istuntoa en myös ymmärrä, kun ei tarkoituksella lapseni pahaa tehnyt. Silti sai tunnin jälki-istuntoa.

Kommentit (5)

Vierailija

Ei kai opettajalla ole mitään oikeutta antaa jälki-istuntoa vanhingosta... Mun lapset ei tasan istu aiheetta jälki-istunnossa, eri asia sitten jos ovat tapelleet tai muuten pahojaan tehneet. Teidänkin tapauksessa ilmeisesti asia aivan ok sen kaverin ja vanhempiensa kanssa.

Tietenkin soittaisin opettajalle ihan asiallisesti ja kysyisin miksi antoi jälki-istuntoa. Jälki-istunnot voi olla aika kova pala lapselle, joka ei ole sitä ansainnut eikä yleensä sellaiseen hankkiudu.

Vierailija

Liikuntavammaisen lapsen äitinä en käsitä, miksi tuosta pitäisi rangaista. Johan penskat saivat nähdä mitä hurjastelusta seuraa. Minä ottaisin sinuna yhteyttä opettajaan ja kysyisin mikä jälki-istuntoon oli syynä, eli oliko taustalla jotain muutakin. Jos ei ollut niin pelkkä anteeksi pyyntö olisi pitänyt riittää.

T: liikuntavammaisen hurjapään äiti

Vierailija

mutta muistakaa se, että ensisijaisesti lapsi näkee tilanteen itselleen edullisesta vinkkelistä. Eli usein taustalla on muutakin. Mutta opettajaltahan asian toinen puoli myös selviää, mikäli sellaista on.

Vierailija

Voi pikku reppanaa, oikeen sääli tulee lastasi. Onneksi ei mitään kummempaa sattunut ja toivottavasti se luokkakaverikaan ei ala kantamaan mitään kaunoja.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat