Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

tuntuu kuin vauva tärähtelisi

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tai miten sen nyt muotoilisi... Tuntuu kuin vauva tärähtäisi tai säpsähtäisi masussa aina välillä. Vaikka olisi ihan hiljaista eli ei voi pelästyä. Mistä moinen? Ei ole mielestäni hikkaa, koska sitäkin on ollut ja se on pidempiaikaista.

Kommentit (5)

Vierailija

Mun vauva on tärisyttänyt lähes raskauden puolivälistä. Ei ihan joka päivä, mutta tiheimmillään pari kertaa päivässä, tulee lyhyitä parin sekunnin täristyksiä, yleensä mahan sivuille. En tiedä mikä nyrkkeilyharjoitus on menossa, mutta vähän koomiselta tuntuu.Olis kiva tietää, mitä vauva silloin oikein tekee.

Vierailija

olisiko syytä huolestua ja sanoi että jos muuten liikkuu normaalisti niin ei tarvitse huolestua. Samanlaista tärinää ei ole kyllä ollut enää sen jälkeen.

Vierailija

Jos kyseessä on vain yksittäinen säpsähdys, kyse voi todella olla säpsähtelystä. Pieni vauvahan usein nukkuessaan säpsyy jännästi, täräyttää käsillä ja jaloilla eri suuntiin heräämättä kuitenkaan. Kivan näköistä kun pientä nukkujaa katsoo. Jos kyseessä on vähän rauhallisempi liike, kyseessä voi olla hengitysharjoitus. Näitä meillä on nyt ollut ahkerasti. Täällä on ollut paljon puhetta myös mahassa tärisevistä vauvoista, yksiselitteistä vastausta ei tainnut löytyä keneltäkään.

Vierailija

Pissiessä ikäänkuin täristää. Enempää en tiedä asiasta. Meillä kans täristää, mut en sen enempää ole huolissaan, kun ei ole pitkäkestoista.

Vierailija

Just olinkin aikeissa kysyä muilta että mitä sellainen pieni vapina tai tärinä, miten sitä kuvailisikaan, on. Lääkäri on kuunnellut tietysti sydänääniä nyt lopussa hieman useammin ja vauvalta on kuulunut jotain sivuääntä ja mä tietysti ollut paniikissa että mitä ne on... ja ajattelin että onkohan tuo tärinä jotain siihen liittyvää. lääkärin mukaan sivuäänistä ei tarvitse olla huolissaan kun sydänkin kehittyy vielä tässä lopussa, mutta äidin huoli on varmaan suurinta huolta maailmassa. Otan asian ihan rauhallisesti mutta välillä sitä pohtii. Onneksi ei ole enää kauaa odottelua...Hyvä että muutkin ovat huomanneet tärinöitä&vapinoita :) helpotti suuresti!rv 37+4 Mamma83 & pikku-ukkeli

Uusimmat

Suosituimmat