Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

" seisokki" pienellä pojalla- auttakee isät yh-äitiä hämmentävässä tilanteessa..

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

ENSIN LÄPÄ LÄPÄÄ:

3-vuotias poikani on ollut yökuiva jo melkein vuoden. Nyt kuitenkin viimeisen kahden kuukauden aikana joskus on sattunut vahinko. En keksi mitään suuria elämän muutoksia tms. Ratkaisuna olen nyt käyttänyt yöpissattamista, jonka aloittamisen jälkeen ei vahinkoja enää ole sattunut.JA SITTEN ASIAA:

Yksi ongelma yöpissattamisessa meillä kuitenkin on:

Kun nostan pojan yöpissa-aikaan potalle ja hän havahtuu hereille, nousee pippeli " kovana" pystyyn (siis niin, että osoittaa napaan). Poika ei suostu pissamaan, kuulemma sattuu ja siis joudumme odottamaan hyvän tovin, ennen kuin pippeli rauhoittuu ja poika saa pissatuksi. Tästä tietenkin helposti seuraa uudelleen nukahtamisvaikeuksia.Olen pojan kanssa yksin ja ei oikein ole ketään keneltä olisin tohtinut asiasta kysellä. Onko tämä ihan normaalia? Voinkohan mitenkään helpottaa tilannetta? Voisiko jokin tähän liittyvä seikka olla myös yövahinkojen takana? En nimittäin ole tarkkaillut josko tätä esiintyy muutenkin unen aikana tms.Onko kellään mitään tähän liittyviä kokemuksia?Vaippaa ei suostu edes harkitsemaan ja jotenkin itseäkin harmittaisi siirtyä yli vuoden takaiseen tilanteeseen, ilman että edes tietää miksi homma on muuttunut. Kaikista ideoista kiitos jo etukäteen!

Kommentit (4)

Vierailija

Kun 3-70v mies pidättää hätää, niin siinä käy aina noin - olettaen että libido on kunnossa. Luonollinen juttu, no hätä - paitsi pissahätä.Poika osoittaa oikeita merkkejä, sinulle se on varmaankin aika hämmentävää... poika kun ei tiedä, että merkitys jutulla on... hm, puberteetin ohittaneille eikä hän siis mieti asiaa höö pöötä.Itse asiassa, pidättäessä hätää, toimii kroppa sen verran fiksusti, että sotndiksen aikaansaavat paisuvaisset aktivoituvat ja vetävät pissakanavan tukkoon turpoamalla samalla estäen lirut... ja tuloksena on jäykistyminen.Kyllä siitä pojasta kunnon seppä kasvaa...

Vierailija

Jotenkin näin ajattelin asian olevankin, mutta varuiksi tuli tarve kysellä. Joskus ollut näitä " seisomisia" jo aiemminkin, mutta yleensä menneet sitten ohi nopeammin ja tämä yöllinen touhu tuntui erilaiselta.P.S. Hyvähän se on jos jatkuu läpi elämän ;)

Vierailija

se on..Jopa puolen vuoden ikäisillä poikavauvoilla on " seisokkeja" . Joillakin enempi ja joillaki vähempi, mut kuitenki on. Liittyy usein just siihen unennäkemisvaiheeseen, onkos se nyt sitä REM-unta , ja jos suoraan siitä herää niin mahis sesokkiin on suuri.Minunkin 1 1/2 v poika seisoskelee aina välillä kun vaihtaa vaipan yöllä." Vaiva" jatkuu läpi elämän=)

Uusimmat

Suosituimmat