Vierailija

Siis juovatko edelleen tuttelia tai muuta korviketta vai joko ovat siirtyneet kokonaan tavalliseen maitoon? minulle tuottaa pulmia tämä aihe... monen mielestä tuttelit joutaisi jo jättää pois (sukulaisten " yllättäen" ) ja alkaa juomaan " kunnon" maitoa, mutta hirvittää jotenkin yhtäkkiä siirtyä pelkästään kevyt maitoon.. tyttömme täyttää tällä viikolla 1v ja on jo totutellut parin kuukauden ajan maitotuotteisiin mutta ostan hänelle edelleen tuttelia pullomaidoksi.. juo n. 200ml tuttelia pullosta n. 3 kertaa päivässä... joko uskaltaisi siirtyä kevyt maitoon? =)

Kommentit (4)

kuluu 8 dl, tuttipullosta. Meillä on siirrytty vasta 2 vuotiaana tavalliseen kulutus maitoon, ja kenelläkään viidestä lapsesta ei ole mitään paino ongelmia, eikä ikinä ole ollut mitään korvatulehduksia.

tuttipullo jätettiin kokonaan pois pari päivää sitten, ja on jo n.2vko:a juonut lehmän maitoa.ja samaa ruokaa kuin muukin perhe(tietenkin vähäisemmällä suolalla/mausteilla.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nokkamukista juo ruuan kanssa rasvatonta maitoa. Mitään erityisiä " maitoaterioita" ei ole ollut enää pitkään aikaan. Ennen joi ruokailun päällen rintaa, mutta kun lopetti viimeisetkin imetykset 1v. iässä niin ruokajuoma vaihtui vedestä maitoon.10kk iässä aloimme totutella vauvaa maitotuotteisiin, ensin tuli hapanmaitotuotteet välipalalle (viili, jugurtti), sitten koitettiin piimää (ei tykätty) ja raejuustoa ruuan kanssa. Kun näistä ei tullut mitään oiretta niin aloin käyttää maitoa ruuan valmistukseen 11kk iässä, eli esim. puurot tein rasvattomaan maitoon. 12kk iässä sitten maisteltiin ekaa kertaa maitoa raakana.Tällä hetkellä saa maitoa 4dl puuroissa, 2dl viilinä/jugugrttina ja pari-kolme desiä juo ruokailujen yhteydessä. On siis muutaman viikon päälle vuoden ikäinen ja imetys loppui pari viikkoa sitten. Korviketta ei ikinä juonut.

juotetaan Gefilus-maidon ja Tuttelin sekoitusta. Juo niin hurjasti maitoa illalla että tuntuu että paino nousee sen vuoksi. Gefilus-maito on 1 % maitoa ja sen pitäisi hoitaa vatsaakin.Kyllä tuo kokonaiskulutus on siinä litran luokkaa ja jos sen pelkkänä Tuttelina vetäisee vielä ruokien päälle, niin huh.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat