Lapset etsivät vanhempiaan yöllä ravintoloista Hämeenlinnassa.

Vierailija


10- ja 2-vuotiaat etsivät vanhempia kapakoistaNoin 10-vuotias pikkutyttö etsi kaksivuotiaan pikkuveljensä kanssa isäänsä ja äitiään sunnuntaina aamuyöllä Hämeenlinnan kapakoista.10-vuotias tyttö työnsi rattaissa pikkuveljeään. Mukana oli hieman vanhempi tyttö, jolla oli vaalea labradorinnoutaja.- He ovat muutamasta ravintolasta etsineet ravintoloiden vahtimestareiden avustuksella vanhempiaan ja sitten palanneet kotiin tuloksetta, kertoo vanhempi konstaapeli Jenni Saarela Hämeenlinnan poliisista.- Lasten tai heidän vanhempiensa henkilöllisyydestä ei ole tietoa.Lapset etsivät vanhempiaan kapakoista sunnuntaina aamuyöllä noin kello 1-1.30 Ojoisten kaupunginosassa, joka sijaitsee lähellä Hämeenlinnan keskustaa.- Ravintoloiden vahtimestarit ovat kertoneet, että tällainen kaksikko kävi kahdessa paikassa. Useampi poliisipartio haeskeli yöllä lapsia, mutta heitä ei löydetty. Voidaan vain olettaa, että he ovat menneet kotiinsa. Ei ole tullut ilmoitusta, että he olisivat kateissa, Saarela kertoo.- Vettä satoi ja lapset olivat märkiä. Onneksi ei ollut pakkasyö, Saarela toteaa

Kommentit (10)

Vierailija

olisin ottanut muksun sisään, soittanut poliisin ja sitä kautta sossun väen, lapset huostaan. Sinne annettu jäädä ulos jatkamaan matkaa - eikös toi ole heitteillejättö, klo 1.30 kun 2-vuotias jää 10 v. seuraan?

Vierailija

miksi ravintoloiden vahtimestarit ym. aikuiset päästivät lapset jatkamaan matkaa. Hyvä että ilmoittivat poliisille, mutta olisivat nyt ottaneet lapset hoiviinsa eivätkä päästäneet ulos kylmään sateeseen jatkamaan matkaa.Tosi surullinen olo tuli tuosta uutisesta :(.

Vierailija

Äiti ja isä olivat jättäneet lapset keskenään kotiin ja luvanneet viipyä vain hetken.Noin kymmenvuotias pikkutyttö ilmestyi yhdeltä sunnuntaiyönä hämeenlinnalaisen lähiöravintola Pikku-Eeron ovelle. Hän työnsi rattaissa itkuista pikkuveljeään ja kyseli vanhempiaan.Rinnalla oli ehkä vuoden vanhempi koulukaveri, joka piteli vaaleaa labradorinnoutajaa narussa.- Lapset olivat seisseet pihalla pitkään ennen kuin uskalsivat tulla portsarilta kysymään. He olivat hätääntyneitä ja sateen takia läpimärkiä, baarityöntekijä Marjo Ruhanen kertoo.Ruhanen kuvailee tilannetta epätoivoiseksi, sillä hän ei millään voinut ottaa lapsia suojaan ruuhkaiseen karaokeravintolaan. Hän käytti toista tytöistä sisällä, mutta tuttuja kasvoja ei löytynyt.- Kaksivuotias itki vaunuissa ja huusi äitiä. Otin lapsen syliin, mutta hän ei rauhoittunut. Isosisko koitti olla urhoollinen, mutta kun yritin lohduttaa ja vähän silitin poskesta, kyyneleet tulivat häneltäkin.Baarityöntekijä epäilee, että melkein vauvaikäinen nuorimmainen oli herännyt yöunilta ja pelästynyt, kun äiti ei ollut lohduttamassa.Kolmen lapsen ja koiran seurue viipyi pimeässä ilmeisesti melko pitkään. He kertoivat odottaneensa ensin toisen ravintolan edustalla uskaltautumatta pidemmälle.Kun vanhempia ei kuulunut ulos, he jatkoivat matkaansa autotien yli noin puolen kilometrin päähän ostarille. Lähistöllä asuvien mukaan alue ei ole yöaikaan turvallinen vanhemmillekaan tallustajille.Pikku-Eeron henkilökunta neuvoi lapsia palaamaan kotiin odottamaan.Itkuisten lasten kohtalo jäi kuitenkin vaivaamaan Marjo Ruhasta, joten hän soitti hätäkeskukseen ja pyysi poliisia varmistamaan kotimatkan. Lapsia ei enää löydetty, kun Ojoisten kaupunginosa hetken kuluttua haravoitiin kolmen partion voimin.Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


olisin ottanut muksun sisään, soittanut poliisin ja sitä kautta sossun väen, lapset huostaan. Sinne annettu jäädä ulos jatkamaan matkaa - eikös toi ole heitteillejättö, klo 1.30 kun 2-vuotias jää 10 v. seuraan?
Ihan uskomaton juttu. Voi niitäkin lapsia :-( Toivottavasti juttu selviää ja lapset saadaan otettua huostaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat