Seuraa 

Mikä kaukalo volvo 850:een???

Onko täällä ketään kenellä ois volvo 850 ( meillä vm97). Takana on aikas lyhyet vyö, edessä airbägit ja entinen kaukalo ei mahdukaan vöihin. Mikähän kävisi? Onko kokemuksia???

Kyselin eilen vauvapuolelta, enkä saanu vastauksia. Joskoahn täällä ois ketään, joka tietäs...

Kommentit (5)

Rok-A-Totissa (ja Aktan Basicissa) on ala kiinnitys lyhyille vöille. Silloin vyö ei edes tule vauvan yli ja isuinta voi pitää kiinteästi autossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja lastentarvikeliikkeestä sanottiin, että AktaGracon AutoBaby on sieltä turvallisimmasta päästä kaukaloita lyhytvöiseen autoon. Sitä en ole vielä kokeillut, mutta kannattanee testata. Toinen keinohan on tietty vaihtaa takapenkin toinen turvavyö, sen voi tehdä laillisesti Helsingissä joku paikka (oiskohan suomen turvavyö tms.?), mutta täältä Oulusta en ajatellut autoa sinne asti kuitenkaan lähettää. Itse olin ajatellut Britaxin BabySafe -kaukaloa, mutta onneksi tuli kokeiltua penkille ennen ostamista...

-Aranja rv 19+5-

kyseinen Volvo vm 96, ja on kyllä ihan kaikki istuimet sopineet, kaukalona meillä oli Aktan Basic. Meillä ei tosin ole airbagia joten kaukalo oli yleensä etupenkillä. Mutta kävi kyllä taaksekin. Ilmeisesti näissä autoissa siis erimittaiset turvavyöt.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat