Seuraa 


Mikä kaukalo volvo 850:een???

Onko täällä ketään kenellä ois volvo 850 ( meillä vm97). Takana on aikas lyhyet vyö, edessä airbägit ja entinen kaukalo ei mahdukaan vöihin. Mikähän kävisi? Onko kokemuksia???

Kyselin eilen vauvapuolelta, enkä saanu vastauksia. Joskohan täällä ois ketään, joka tietäs...

Kommentit (5)

Meillä oli Volvo 850 kun kaukaloa hankittiin ja ongelmaksi muodostui tosiaan liian lyhyet turvavyöt...Monenlaista kaukaloa sovitettiin ja päädyttiin Gracon AutoBabyyn jalustalla. Helppo " systeemi" , kun vöitä ei tarvitse joka kerta pujotella erikseen.

Ja on muutenkin tosi näppärä.Volvolla on näköjään monessa mallissa niin yhyet vyöt, ettei ns. normaalikaukalot käy. Tästä on muuten ollut palstalla keskustelua useaan otteeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

matkustanut koko ikänsä 850:n takapenkillä HTS safety kid-turvaistuimessa. Vauvana oli selkä menosuuntaan päin, tukirauta ja turvaistuimeen tuleva pienennin käytössä. Toiminut tosi hyvin.

käy ainakin sillä alustalla. Ja sit se normaali gragon istuin käy myös kun laittaa sen vyön kiinni sieltä istuimen alta ja sit selkänojan kautta. Hankala selittää mut meillä käytettiin sitä mallia 3 lapsella ja nyt ostettiin neloselle autobaby joka on tosi helppo.

on varmaan kaukaloista ainoa joka varmasti jalustan avulla menee. Britaxin perus Rock A Tot on tavallisista ehkä vähiten vöitä vaativa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat