Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oireeton alkuraskaus

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olen kait raskaana, vk 6+2. Aikaisempi raskauteni meni kesken elokuussa vk 9+4. Tuolloin en kärsinyt juurikaan oireista. Ainoastaan rinnat olivat kipeät, suurentuneet ja alavatsassa oli menkkamaisia nipristelyjä.Nyt minulla ei ole yhtikäs mitään oireita. Ei ole rinnat kipeät eivätkä turvonneetkaan.. okei.. ainoastaan noita vatsan nipristelyjä on nytkin.Pelottaa ihan vietävästi, että tämäkin on tuhoon tuomittu. Yksityiselle olisi aika vasta ensi viikon loppupuolella. Onko kenelläkän ollut aivan oireeton alkuraskaus? Mulla hajoaa pää tähän epätietoisuuteen. Miten kestän ensi viikolla ne huonot uutiset, vaikka olen niihin jo valmistautunutkin?!?!

Kommentit (4)

Vierailija

Lämmöt on edelleen 37.1, mutta siinä se. Rinnat on ihan vähän arat, kun sivuilta painaa, mutta muuta ei. Voin aivan loistavasti! :) Hartiat ovat vain kipeät, mutta kohdunulkoista olen jo panikoinut aivan riittävästi. Sillehän ei voi mitään, jos sellainen tulee. Välillä huolettaa, että onko siellä masussa mitään ku ei tunnu miltään, mutta mun äitilläkin on ollut täysin oireettomat raskaudet, joten kaipa olen perinyt sitten tämän äipältä. :)

Vierailija

Täällä myös ovat raskaudet olleet oireettomia, ei mitään hätää! Jokaisella menee eri lailla, lopputulokset erilaisia tai samanlaisi!

Tsemppiä vaan!

Vierailija

Ainakaan alussa en huomannut mitään muutoksia, paitsi menkkojen poisjäännin. Keskivaiheilla sitten tulivat hiivatulehdukset, mutta muuten minulla ei kyllä ollut mitään oireita. Että ihan mahdollista se kyllä on.

Vierailija


Kolmas raskaus menossa ja yhdessäkään en ole alkuraskaudesta tai muussa vaiheessa kokenut mitään selkeitä oireita. Kakkosta odottaessani luin jostain alan lehdestä artikkelin " 50% odottajista kärsii alkuraskauden pahoinvoinnista tms." . Tämän voi kai sitten kääntää myös, että 50% ei kärsi. Niistä oireista vaan puhutaan niin paljon... Kaikki voi siis sinun kohdalla olla ihan hyvinkin!

Uusimmat

Suosituimmat