Seuraa 

Näin netissä Lili Gaufretelta kivoja yksivärisiä velourhuppareita- & housuja. Löytyisiköhän sellaisia joltain muultakin merkiltä?L.G:tä ei taida saada Suomesta lainkaan, vai onko Pompiissa?Kommentit (8)

En tiedä kuinka hienoa settiä etsit mutta olen KappAhlissa katsellut sellaista suklaanruskeaa velourasua (housut + huppari) - muuten yksivärinen mutta olikohan housuissa vaaleanpunainen kiristysnauha vyötäröllä ja hupparissa vaaleanpunainen pieni sydänkuvio rintapielessä... Oli mielestäni oikein mukava asu :)

Voisin käydä kurkkaamassa Kapp Ahlinkin puvun, hinta tai merkki ei ole tärkeintä, vaan se, miltä puku näyttäisi. :)Jos joltain muulta kuin L.G:ltä löytyy yhtä kiva puku, niin sekin kelpaa.Tuo Tuesdayschild on muuten tosi kiva linkki, itsekin siellä käyn aina välillä kurkkimassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siellä sivuillahan mainitaan, etteivät voi antaa hintatietoja ulkomaille menevistä lähetyksistä juuri nopiden verojen vuoksi.Mutta saahan useita merkkejä lähempääkin hankittua, tuolla on vain aika kattavasti ja kivasti esillä useilta valmistajilta vaatetta. :)

On Pompiissa LG:tä. Tarkoittamistasi puvuista en tiedä, LG: koot loppuvat 140 cm, joten en ole niitä niin tarkoin tutkinut.Ootko tsekannut Exitin tarjonnan? Phinkiltä meinaan just ostin yksivärisen ruskean, joten olisi loogista, että pienemmillekin voisi löytyä.Ja Ellellä oli kevätmallistossa, löytyisikö nykyisestäkin?Lottis

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat