Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (41)

keskustan yöhön? Kai tuollakin ravintolalla olisi ollut takahuone minne ottaa lapset suojaan siksi aikaa kunnes poliisit olisivat tulleet! Järkyttävää moinen välinpitämättömyys =( Saakohan poliisi enää selville keitä nämä lapset olivat ja keitä heidän nk. vanhempansa ovat jotta lapset saataisiin parempiin hoiviin? Voi lapsi parkoja..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

poliisi on löytänyt vanhempiaan viikonloppuna etsineet lapset ja lasten vanhempien henkilöllisyydet ovat selvillä.

Poliisi aloittaa asiassa esitutkinnan, mutta se voidaan kuitenkin keskeyttää, mikäli tapahtumaan ei näyttäisi liittyvän rikosta.

Lapset olivat 10, 12 ja 1 vuotiaita. Lapset olivat palanneet kotiinsa, koska he eivät löytäneet vanhempiansa.

Poliisin tietojen mukaan tytöt olivat jääneet kotiin hoitamaan vauvaa vanhempien lähdettyä viettämään iltaa muualle. tytöt olivat ilmeisesti hätääntyneet, koska eivät saaneet matkapuhelimilla yhteyttä vanhempiinsa.Tässä juttu lyhenneltynä...tosi surullinen tapaus! Toivottavasti lasten kohtalo selvitetään perusteellisesti!

Voi lapsi parat! Tulee kyllä erittäin paha mieli aikuisten ihmisten ymmärtämättömyydestä.. Kumpikohan on lopulta pahempi, tapattaa alaikäisiä lapsia vai menettää anniskeluluvat.. =/

Mutta hei, elämä on...

Vierailija:

Lainaus:


No joo, hyvähän se täällä on ulkopuolisena taivastella mitä pitäisi tehdä.
Että kyllä se on helppo vierestä sanoa mitä pitäisi tehdä?! Tämä nyt on mun mielestä täysin itsestäänselvyys eikä mitään jälkiviisastelua. JOKAISEN aikuisen pitäisi tajuta mitä tuossa tilanteessa tehdään. Näissä tilanteissa ei vaan jäädä miettimään miten toimia. Jotenkin toi sun teksti kuulostaa siltä, että et ole ihan varma itsekään mitä olisit tehnyt. Joten LUE tarkkaan nämä ohjeet ja paina ne mieleen.

Ei voi ottaa täyteen karaokeravintolaan, ja vitut! Jos pienet lapset palelevat kaatosateessa keskenään, niin eiköhän ne nyt voi takahuoneeseen ottaa lämmittelemään sillä aikaa kun soittaa poliisin ja lastensuojelun paikalle. Jumalauta miten idiootti ihminen, kun pistää tuollaiset takaisin pimeään ja sateeseen hortoilemaan.

ja mitä lie muuta sitten...Baarissa on jotain hämärää,jonka takia lapsia ei sinne otettu poliiseja odotteleen!!! Olen 110% siitä varma!!!

Ja yleensä lapset käyvät lähellä olevassa koulussa koulua. Varmasti joku osaa yhdistää tänään lapset ja labradorin noutajan toisiinsa ja vanhemmat saadaan selville. Baarin henkilökunta toimi kyllä tosi huonosti kun ei soittanut poliiseja paikalle...

Se on tiskillä töissä, ei varmasti pysty päättämään asioista sen enempää. Ja mitä ne kakarat siellä baarissa olisi tehnyt jos niitä vanhempia sieltä haettiin eikä ne siellä olleet? Järkevintä olisi ollut soittaa poliisi paikalle kun ne lapset oli siinä pihalla.

Setäni löysi viime keväänä 4 jälkeen aamulla n. 4 vuotiaan pojan ohuissa vaatteissa harhailemsta. Poika kertoi, että ei löydä äitiä. Setäni tietenkin lähti viemään poikaa kotiinsa (siis pojan kotiin, osasi kertoa missä asuu), jossa ei ollut ketään kotona. Tällöin setäni soitti poliisit, jotka veivät lapsen jonnekkin suojaan. Asiasta tehtiin lastensuojeluilmoitus.Myöhemmin setäni oli tämän lapsen huostaanottoasiassa todistajana käräjäoikeudessa. Päätös oli, että lapsi vain takaisin äidille. SIIS äidille, joka oli lähtenyt baariin ja jättänyt 4 v;n yksin kotiin siksi aikaa.Tästä tapauksesta oli ainakin paikallislehdissä uutisoitu.

...baarikärpäsajoilta muistan, ettei vastuuntunto ollut nykyistä tasoa. JOku rattaita työntävä lapsi olisi hyvinkin voinut jäädä kakkoseksi kun vastassa oli kiire sohlata viinan kanssa. Sellasta se on täällä ajassa.

Sen ja portasarin olisi pitänyt ehdottomasti soittaa samantien poliisi paikalle ja saada lapset suojaan ja lämpöiseen. No ei sitä tietenkään voi maksavaa asiakasta poliisin ja sossun syyniin laittaa. TÄYSIN VASTUUTTOMIA!!! Hitto kun pistää vihaksi :/

Jos vanhemmat ei kerta välitä niin eivät ne välttämättä tee edes katoamisilmoitusta! Voi miten järkyttävän huonoja vanhempia onkaan..

vaan niiden lapsiparkojen, jotka joutuvat kärsimään vanhempiensa välinpitämättömyydestä ja julmuudesta. Toi muija vois katsoa peiliin ja kysyä miksei soittanut apua HETI lasten tultua ja odottanut poliisia heidän kanssaan. Niin tulisi toimia vastuullisen aikuisen. AP

Tämä tapaus kertoo nyky-yhteiskunnan julmuudesta. Omat vanhemmat ei välitä lapsistaan ja jopa vierestä katsovat ihmiset ovat niin kylmiä tai saamattomia etteivät pysty tarjoamaan apua. Lähettää nyt pienet heitteille jätetyt lapset takaisin yöhön hortoilemaan. Voi hyvä päivä, suututtaa niin saatanasti tämä järjen köyhyys!!

Vierailija:

Lainaus:


Jotenkin toi sun teksti kuulostaa siltä, että et ole ihan varma itsekään mitä olisit tehnyt. Joten LUE tarkkaan nämä ohjeet ja paina ne mieleen.
Älä ala lässyttämään mulle, en myöskään tarvitse ohjeitasi. Minä tiedän kyllä mitä olisin tehnyt tuossa tilanteessa. Poliisi paikalle ja sillä selvä, mitään muuta ei olisi tarvinnut.

Baarivosut ja kehonrakentaja-järjenjättiläisvaksit eivät tunnetusti ole niitä fiksuimpia, koulutetuimpia ja vastuuntuntoisimpia ihmisiä maailmassa. Tuollaisten varassa jos maailma pyörisi, niin kyllä olisi huonosti asiat.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat