Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Maailma on niin julma!!!!!!!!!!Mä en saa tätä kuvaa silmistäni!

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

keskustan yöhön? Kai tuollakin ravintolalla olisi ollut takahuone minne ottaa lapset suojaan siksi aikaa kunnes poliisit olisivat tulleet! Järkyttävää moinen välinpitämättömyys =( Saakohan poliisi enää selville keitä nämä lapset olivat ja keitä heidän nk. vanhempansa ovat jotta lapset saataisiin parempiin hoiviin? Voi lapsi parkoja..

Vierailija

poliisi on löytänyt vanhempiaan viikonloppuna etsineet lapset ja lasten vanhempien henkilöllisyydet ovat selvillä.

Poliisi aloittaa asiassa esitutkinnan, mutta se voidaan kuitenkin keskeyttää, mikäli tapahtumaan ei näyttäisi liittyvän rikosta.

Lapset olivat 10, 12 ja 1 vuotiaita. Lapset olivat palanneet kotiinsa, koska he eivät löytäneet vanhempiansa.

Poliisin tietojen mukaan tytöt olivat jääneet kotiin hoitamaan vauvaa vanhempien lähdettyä viettämään iltaa muualle. tytöt olivat ilmeisesti hätääntyneet, koska eivät saaneet matkapuhelimilla yhteyttä vanhempiinsa.Tässä juttu lyhenneltynä...tosi surullinen tapaus! Toivottavasti lasten kohtalo selvitetään perusteellisesti!

Vierailija

Voi lapsi parat! Tulee kyllä erittäin paha mieli aikuisten ihmisten ymmärtämättömyydestä.. Kumpikohan on lopulta pahempi, tapattaa alaikäisiä lapsia vai menettää anniskeluluvat.. =/

Mutta hei, elämä on...

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


No joo, hyvähän se täällä on ulkopuolisena taivastella mitä pitäisi tehdä.
Että kyllä se on helppo vierestä sanoa mitä pitäisi tehdä?! Tämä nyt on mun mielestä täysin itsestäänselvyys eikä mitään jälkiviisastelua. JOKAISEN aikuisen pitäisi tajuta mitä tuossa tilanteessa tehdään. Näissä tilanteissa ei vaan jäädä miettimään miten toimia. Jotenkin toi sun teksti kuulostaa siltä, että et ole ihan varma itsekään mitä olisit tehnyt. Joten LUE tarkkaan nämä ohjeet ja paina ne mieleen.

Vierailija

Ei voi ottaa täyteen karaokeravintolaan, ja vitut! Jos pienet lapset palelevat kaatosateessa keskenään, niin eiköhän ne nyt voi takahuoneeseen ottaa lämmittelemään sillä aikaa kun soittaa poliisin ja lastensuojelun paikalle. Jumalauta miten idiootti ihminen, kun pistää tuollaiset takaisin pimeään ja sateeseen hortoilemaan.

Vierailija

ja mitä lie muuta sitten...Baarissa on jotain hämärää,jonka takia lapsia ei sinne otettu poliiseja odotteleen!!! Olen 110% siitä varma!!!

Vierailija

Ja yleensä lapset käyvät lähellä olevassa koulussa koulua. Varmasti joku osaa yhdistää tänään lapset ja labradorin noutajan toisiinsa ja vanhemmat saadaan selville. Baarin henkilökunta toimi kyllä tosi huonosti kun ei soittanut poliiseja paikalle...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat