Sanooko miehesi koskaan lapsille TURPA KIINNI ?

Vierailija

Meillä mies joskus suuttuessaan saattaa karjaista 4-vuotialle NYT TURPA KIINNI ja siihen ei auta mennä väliin sanomaan että rauhoituhan nyt. Itse en tykkää tuollaisesta kielenkäytöstä ja mielestäni voisi sanoa esim. NYT HILJAA! Miten teillä muilla?

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

mutta kyllä tuo turpa kiinni on jo liian paksua. Täytyy vaan yrittää sanoa miehelle että yritä nyt hillitä kielesi. Ja vaikka eroaisimme niin tuskin miehen kielenkäyttö muuttuu...ap

Vierailija

Itsekin olen siihen joskus ääritilanteessa sortunut... ei kyllä yhtään hyvä! Lapset oppivat siitä vain huutamaan samalla tavoin takaisin.

Vierailija

ainoastaan niin sano tulee itellekin niin paha paikka joskus vastaan et menee vaan yksinkertaisesti hermot ja tulee sanottua pahasti, mut meijän lapsi vaan huutaa takas, et ei oo millänsäkään...

Vierailija


Joskus kun on koko päivän pyytänyt kauniisti ja käskenyt tiukemmin " olemaan hiljempaa" , menee lopulta hermo ja huudan että " turpa kiinni, arponen!"Ei kaunista kielenkäyttöä kyllä.

Vierailija

kun lapset on jo sängyissään ja puolikin tuntia saattaa kuulua meteliä ja pissahätää, janoa tms. pelleilyä. Silloinkaan ei saisi hermostua, mutta joskus voi hermostua parempikin vanhempi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat