Vierailija

Meillä mies joskus suuttuessaan saattaa karjaista 4-vuotialle NYT TURPA KIINNI ja siihen ei auta mennä väliin sanomaan että rauhoituhan nyt. Itse en tykkää tuollaisesta kielenkäytöstä ja mielestäni voisi sanoa esim. NYT HILJAA! Miten teillä muilla?

Sivut

Kommentit (32)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta kyllä tuo turpa kiinni on jo liian paksua. Täytyy vaan yrittää sanoa miehelle että yritä nyt hillitä kielesi. Ja vaikka eroaisimme niin tuskin miehen kielenkäyttö muuttuu...ap

Itsekin olen siihen joskus ääritilanteessa sortunut... ei kyllä yhtään hyvä! Lapset oppivat siitä vain huutamaan samalla tavoin takaisin.

ainoastaan niin sano tulee itellekin niin paha paikka joskus vastaan et menee vaan yksinkertaisesti hermot ja tulee sanottua pahasti, mut meijän lapsi vaan huutaa takas, et ei oo millänsäkään...


Joskus kun on koko päivän pyytänyt kauniisti ja käskenyt tiukemmin " olemaan hiljempaa" , menee lopulta hermo ja huudan että " turpa kiinni, arponen!"Ei kaunista kielenkäyttöä kyllä.

kun lapset on jo sängyissään ja puolikin tuntia saattaa kuulua meteliä ja pissahätää, janoa tms. pelleilyä. Silloinkaan ei saisi hermostua, mutta joskus voi hermostua parempikin vanhempi.

Kukaan ei ole täydellinen!! Uskon, että jokainen vanhempi menee jonkin rajan yli, mutta pahoinpitelyt, lyöminen ymss ovatkin jo sitten ihan eri juttuja ja niitä en kertakaikkiaan voi sietää!

Ihania ne ihmiset jotka ei koskaan hermostu. Toisaalta kaikkien lapset ei myöskään ole hermoja raastavia. Ihan on minusta luonnekysymys, meillä räjähdellään, mies on se rauhallisin. Minusta vois sanoa paljon pahemminkin.

" et niin metsä vastaa kuin sille huudetaan" ?????

Meillä kunnioitetaan lapsia myös ihmisinä,ei huudella tollasia törkeyksiä lapsille ja myös lapset kunnioittavat silloin vanhempia.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat