Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

**KOLIBRIT uuteen viikkoon 45**

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Laitanpas nyt kerrankin avauksen, kun kerkeän.. :)Mies kellistyi illalla, joten nyt se " epävirallinen" aloitus on siis totta.. Ja heti tänä aamuna iski jo pieni paniikkituntemus... ;D Noh, eiköhän se liene ihan normaalia tässä vaiheessa, että alkaakin vähän hirvittää!Hö en ehdikään enempää nyt, joku huutaa minua sen verran vaativasti, että parempi mennä.. Palailen asiaan myöhemmin! Mutta siis, oikein mukavaa viikonalkua kaikille! :)

Sivut

Kommentit (70)

Vierailija

ja tuosta tyttö-poika-jutusta vielä, että kai siihen se perimäkin jotenkin vaikuttaa.. kun on näitä sukuja, joihin syntyy vain jompaa kumpaa sukupuolta.. Sen verran noista biologian tunneista aikaa, ettei nyt oikein leikkaa, miten se nyt menikään.. ;)Vierailija

ennen ovista tehdyistä tulee tyttöjä ja jälkeen poikia. Täytyy siis hommata ovistikut!!! Kahden pojan jälkeen tyttö ois kiva... Kierukan poistoon kuukausi aikaa.

Vierailija

ei se kai mikään vanha viisaus ole, vaan joku.. no, en mene tiedon alkuperää vannomaan, mutta näin olen kuullut... ;) Perustuisi kai siihen, että tyttösiittiöt ovat hitaampia liikkumaan ja eläisivät pitempään (eli jos ennen ovista pääsisivät jo sinne lähelle odottelemaan munasolun irtoamista,,) ja sitten taas poikasiittiöt ois nopeita mutta lyhytikäisiä eli jos touhuaa just ovishetkellä, nämä nopeat veijarit sitten ehtisi ensin... Tiedä näistä sitten.. Taitaa olla monilla käynyt just päinvastoin jne. ;) Mutta kaikkiin oljenkorsiin täytyy tarttua ;DJoku (en nyt millään muista nimeä... )puhui aiemmin tuostsa, että miten sitä sitten saattaisi " pettyä" , jos tulisikin kolmas poika eikä tyttöä ollenkaan.. Mulla on vähän sama tunne, vaikka poikakin on tervetullut, eikä sikäli " pettymys" , mutta se ois pettymys, jos tyttöä ei tulisikaan... :O Niin kovasti sitä toivon, että sellainen tyttönenkin meille saatais! :)Jaahans, ruuanlaittoon sitten kiiruhdettava! :)

Vierailija

Töitä pitäis tehdä, mutta täällä mä vaan kirjoittelen...

No ei ne työt tekemällä lopu :)Toissapäivänä ja eilen nippaili mahassa oikein kunnolla... tänäänkin hieman.. Jos nyt vaikka olisi sitten se kauan odotettu ovulaatio :)

Miestä en ole saanut vaakatangoon sitten perjantain, joten se tästä kierrosta.. No harjottelukin on mukavaa, joten jatketaan sitä ja odotetaan seuraavaa kiertoa :)Kaikille kauhiasti ++++++ säteitä!!!

Vierailija

Meillä on siis ennenstään 2 poikaa ja tyttö olisi enemmän kuin tervetullut meidän perheeseen, ainakin minun mielestäni. Miehestä ei oikein ota selvää, että mitä haluaa vai haluaako mitään...Varmasti tuttu juttu monelle.Ja sitten tuo sukupuoliasia. Eli jos olisi 100 % varmaa, että seuraava tulokas olisi tyttö niin olisin sen jo ajat sitten halunnut, mutta kun ei niin ei. Minä ainakin voin tunnustaa, että se olisi " pettymys" jos se olisi joskus poika.Samaa mieltä olen muiden kanssa, että melko itsekästä ajattelua, mutta ei sille mitään voi. Äidit kai aina toivovat sitä pientä prinsessaa...Mutta kivaa kun muilla on ihan samoja ajatuksia, ihan kuin olisi itse kirjoittanut!

Vierailija

Niin kävin siis " ilmoittamassa" itseni tänne...Meillä siis kaksi tyttöä ja toista odotellessa toivoin kovin poikaa, vaikka niin ihana se tyttö sitten oli kun syntyi ja tosiaan leikkivät jo nyt paljon yhessä vaikka ovat vasta 2v4kk ja 8kk.

Haaveissa tietty olis poika kun jo kaksi tyttöä on, olis varmaan tosi " hassua" saada poika kun on noita tyttöjä hoivaillu :)

Vierailija

Ihan itsekin liikuttuu ja täytyy myöntää että ihan pikkusen olen kateellinenkin. Aivan mahtava juttu! Toivottavasti me muutkin saadaan pian kokea sama onni. =) Nyt muksuja nukuttamaan. =)

Vierailija

Heipä hei taas, Kolibrit!Niin se vain alkaa tämäkin kierto lähestyä ovisaikaa ja kp 16 alkaa pikkuhiljaa vaihtua seuraavaksi. Ovista odottelen tulevaksi vasta kp 23 tienoilla, mikä lienee ensi viikon maanantai.Joopa joo, meillä esikoinen syntyi talven paukkupakkasille ja toinen keväthankien hohtaessa. Oikeastaan molemmat vuodenajat ovat ihan kivat, vaikka melko lailla olenkin sitä mieltä, että kuopuksen syntyminen allergiakauden alussa on jollakin tavoin yhteydessä hänen kaikkiin allergioihinsa. Liian pienenä liikaa allergeeneja altistamassa...En nyt muista kuka kirjoitti noista talvipakkasilla syntyneiden kouluvalmiudesta, mutta omien kokemusteni mukaan noita lähtötasoja on hirmuisesti, oli kyse sitten elokuussa tai tammikuussa syntyneistä.Meillä tilanne oli se, että tyttö on ollut aina ikäisiään reilusti kehittyneempi (mikä on kyllä huomattu sekä päiväkodissa että neuvolassa ja nyt koulussa, eli asia ei ole vain minun päähänpinttymäni) ja enpä olisi uskonut, miten vaikeata tässä maassa on saada lapsi kouluun jo 6v. Tästä hyvästä meidän olisi vielä pitänyt maksaa psykologille n. 350 euroa, jotta hän olisi todennut tytön " virallisesti" koulukypsäksi. Siis asia, jonka jokainen näki tyttäremme kohdalla otsallaankin.Hulluinta tässä kaikessa on se, että kyse olisi ollut vain muutamasta päivästä, eli jos tyttömme olisi syntynyt muutamaa päivää aiemmin, olisi hän päässyt automaattisesti kouluun 6v. Epäreiluksi koen sen, että ne jotka hakevat lapselleen lykkäystä, saavat nuo psykologin arviot ilmaiseksi...No mitäpä niistä nyt enää valittamaan. Tyttö pääsi kouluun nyt ikäistensä joukossa elokuussa ja hienosti on mennyt kaikin puolin. Suuri kiitos opettajalle, joka jaksaa antaa hänelle koko ajan lisätehtäviä muun opetuksen rinnalla.Elämämme on joka tapauksessa asettumassa uomiinsa ja välillä kieltämättä mietityttää, että jaksaako sitä vielä yhden vauvan kanssa valvoa ja käydä läpi kaikki ne sairastelut yms. riesat, mutta sitähän se vanhemmuus on...Kyllä nuo vauvelit ovat niin ihania, että kerrankos vielä... :-)

Vierailija

Tiinaliisa: Meillä oli alunperin tarkoitus aloittaa tuossa vuodenvaihteessa, mutta se siirtyi marraskuulle jo jokin aika sitten ja tämän nyt meneillään olevan kierron piti olla se viimeinen ennen yritystä... ennen tätä viimeisintä käännettä! :)Eipähän ole niiiiiin pitkä aika odottaa kierron loppua, kun aloittaa tämän vasta näin lähes puolivälissä.... ;) Tai siis joka tapauksessahan odotin kovasti kierron loppumista, kun sen piti merkitä yrityksen alkamista.. No, nyt sitten pääsen piinailemaankin jo!!Kp11 ja eilen illalla touhuiltiin, mieskin oli jopa suhteellisen innoissaan.. :D Varmistelin kaiken iltaa, että onko se nyt varmasti sille ok jne, eikä vastaväitteitä edelleenkään tullut.. :) Katsotaan nyt, miten tuotttaa tulosta! Ehkä vielä tänäänkin pitäisi varmistella, koska niitä ovislimoja(??)kaan ei ole näkynyt.. :) Tässä ei siis " varsinaisesti" yritetä vielä, mutta.. minä pienessä päässäni toki laskeskelen kaiken ja sitä rataa... ;DNo, seuraavaan kiertoon viimeistään kovat piippuun... ;D Jos nyt tämän pari viikkoa jaksaisin olla suht rauhassa. Niinkuin se nyt täällä onnistuisi!! :DJaahans. Kuopus haisee tuossa siihen malliin,että tuli äitille hommia *haiseva paluu todellisuuteen* :IMaanantain jatkoja! :)

Vierailija

Me päätettiin olla ilman ehkäsyä tämäkin kierto, kun kerran lääkärin mielestä ei ollut estettä. Nyt on sitten ovispäivät menossa ja laskurin mukaan oikea päivä olis tänään. Vähän vatsasta nippailee, mutta ei vielä kunnolla.Täällä on ollut puhetta vuodenajoista ja päikkäreistä.

Meillä esikoinen on syntynyt vuodenvaihteessa ja kuopus lokakuun lopulla. Miehen puolelta syntymäpäivät ajottuu elo-syyskuulle ja mun puolelta loka-tammikuulle. Äitini on joskus sanonutkin, että meidän sukuun on turha yrittääkään kevät tai kesä vauvoja. Saas nähdä :)Esikoinen (2v10kk) ei ole nukkunut päiväunia yli puoleen vuoteen. Se alko menemään ihan tappeluks ja nukutusta kesti jopa 90min. Sitten posotti 2-3h unta ja eihän yöunille menosta tullut mitään. Päätettiin, että antaa olla ja aluksi illat oli väsykiukkua ja nukahteli lastenohjelmia katsellessa jne. Nyt nukahtaa enää korkeintaan autossa, mutta herää onneksi, kun autosta pitää nousta pois eikä se häiritse yöunia. Yöunet piteni päikkäreiden jäätyä pois ja nyt nukkuukin 12-13 yössä.

Kuopus (1v) ottaa yhdet noin tunnin mittaset päikkärit, joskus posottaa sitten parikin tuntia. Ja yöunet on silläkin saman mittaset, kun esikoisella. On ihanaa, kun niillä on sama yörytmi.Ja tyttötoiveita täälläkin, kun kaksi poikaa jo on. Jos seuraava on poika niin uskon, että vielä sen jälkeen vauvakuume iskisi tytön kaipuun takia :) Olen aina halunnut 3 tai neljä lasta, mutta miestä voisi joutua jo taivuttelemaan kolmannen jälkeen.Mukavaa viikonloppua ja plussasäteitä kaikille!Vierailija

Meillä on esikoinen syntynyt lokakuussa ja kuopus helmikuussa eli kumpikin oikeastaan talvilapsia. Helmikuu kuopuksen kanssa oli ehkä mukavampi, koska keväällä oli kiva ulkoilla paljon jo esikoisenkin takia. Mutta silloin ennen synnytystä oli viikkojen paukkupakkaset ja oli tuskaa keksiä tekemistä kolme vuotiaalle tytölle sisällä ja kauaksi en uskaltanut lähteä. Nyt olisi ihan kiva, jos saisi vielä kesälapsen joka elokuussakin syntynyt mielestäni on.Asia mitä monikaan ei tule miettineeksi on se, että alkuvuonna syntyneet lapset ovat kypsempiä esim kouluun mentäessä. Sen kyllä huomaa, jos kouluun mentäessä samalla luokalla on esim. 10 kk vanhempi lapsi (tammikuussa syntynyt). Kun ajattelee koulun alkua niin vanhimmat lapset olivat täyttäneet 7 vuotta jo 8 kuukautta ennen koulun alkua ja esim. meidän tyttö täytti vasta 2 kuukautta koulun jo alettua. Eli jos hän olisi aloittanut koulun yhtä vanhana kuin tammikuussa syntyneet, hänen olisi pitänyt aloitta koulu vasta seuraavassa heinäkuussa, jolloin olisikin ollut huomattavasti koulukypsempi kuin oli silloin kun meni kouluun. (Tajusikohan kukaan tästä mitään??)Nämä tällaiset asiat on vaan pikkuseikkoja, joihin ei pidä ruveta tuijottamaan! Meillä ainakin pääasia on nyt ,että lapsi olisi terve. Ikää on jo yli 35 ja riskit tunnetusi lisääntyy. Molemmat nykyiset lapset ovat terveitä ja raskaudet meni hyvin, mutta nyt kieltämättä hivenen jännittää ja pelottaa se että yleensä raskautuuko enää ja se että meneekö kaikki sitten raskaudessa hyvin.Plussatuulia kaikille, taisi olla muutama joilla olisi h-hetket käsillä ainakin Piipaalla ja Taatelilla. Terhille onnea päätökseen vieläkö odotusta vai yritystä.. varmasti vaikea päätös.Ovistikuista sen verran että ovistikkuja en ole tilaillut, kun on tuo kierto niin säännöllinen että ajattelin pärjätä ilman tikuttelua. Katotaan sitten kaunko yritetään kun laitan tilauksen menemään...Mutta nyt täytyy lopetella ja käydä yöpuulle että pääsen aamulla ylös.

Öitä.

Vierailija

taas minä paukautin paikalle.. ;) *pyörittelee silmiään*Sattui tuolta esittelypinosta silmiini, että Moiskulla olis samanikäiset pojankoltiaiset?????!! 05/02 ja 03/04 eikö? (jos nyt ei silmät harita niin pahasti, että oisin lukenu väärin..?) Hauska sattuma! :) meillä esikoinen syntyny 16.päivä ja kuopus 11.pvä, mites teillä??

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat