Seuraa 

Onnistuuko millään pelillä?Juniorimme ei kasva tarpeeksi, viikossa tulee painoa noin 120g! Meillä mennään osittaisimetyksellä, tai pitäisi, mutta eipä tuo korvike tunnukaan kelpaavan kuin iltaisin! Silloin sitä menee noin 150ml. Mitä siis tehdä? Neuvola ohjeisti että rinnan päälle aina korviketta mutta olen menettänyt hermoni kun siitä ei tule mitään!!! Voisinko ajatella kiinteiden aloitusta ja millä tahdilla? Nyt kaikki neuvot, vinkit ja muut tarpeen! Junnu vasta 3kk....Meri ja Junnu tasan 3kk

Kommentit (5)

ja sanoikin että korvike maistuu vain iltaisi. Jos vauvalle jää imetyksen jälkeen nälkä niin kyllä hän ottaa maitoa pullosta. Jos ei ota, nii ntuskin hänellä on nälkä. Joskus neuvolassa turhan tarkkaan tuijotellaan kavukäyriä. Jos vauvasi on tyytyväinen niin unohda murheet! Ja ne kiinetätkin toistaiseksi.

todellakin annettu ohje maitopohjaisen vastikkeen aloittamiseen ilman lääkärin tekemää selvitystä kasvuongelmien syistä, asiasta on syytä kertoa lääkärille. Lääkäriajan voit varata terveyskeskuksesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei neuvolassa ole sanottu etteikö olisi ihan tarpeeksi. Poika on nyt 5 kk ja hieman alle kolmekuisesta asti on painoa tullut noin 110 g viikossa. Syntymäpituus oli 51 cm ja paino 3450g. 4,5 kk ikäisenä pituus jo 69 cm ja painoa 7140g; pitkä ja hoikka poika siis. Kasvaa kuitenkin ihan hyvin pelkällä rintamaidolla eikä neuvolantäti ole nähnyt mitään syytä aloittaa lisäruokaa. Poika on erittäin pirteä ja aktiivinen. Onko teillä vauva nälkäisen oloinen tai söisikä lisää, mutta sinulta loppuu oma maito ennen kuin vauva on kylläinen? Jos vauva tulee kylläiseksi, on kasvanut pituutta ihan ok, on pirteä jne, niin en ymmärrä miksi pitäisi aloittaa lisäruoka. Rintaruokituilla vauvoillahan painokehitys ei läheskään aina pysy mallikäyrällä vaan notkahtaa tuossa 3 kk kohdalla.

mutta 150 ml maitoa on tosi paljon. Ymmärsinkö oikein viestistäsi, että vauvasi juo siis sen verran ja se on sinusta vähän??

Osottelisin kiinetiden (ja vellin) kanssa sinne 4 kk ikään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat