soija lisää nälkäkuolemia:

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

soijan laamamittaista käyttöä on perusteltu kehitysmaiden nälän torjunnalla. Valitettavasti soija ei sovi tähän tarkoitukseen. Soija kuten muutkin palkokasvit aiheuttavat niitä käyttävän henkilön vaikean allergisoitumisen ja yleisterveydentilan romahtamisen.Soijan tuominen hätäapuravinnoksi nälänhätäalueilla lisää nälän aiheuttamia tuhoa. Ihminen, jonka terveys on sopimattoman ravinnon vuoksi heikko, sairastuu helpommin kulkutauteihin. Lisäksi vaikeat allergiat haittaavat ravinnon hyväksikäyttöä, mikä lisää alairavitsemusta ja nälkäluoleman riskiä.Vähänkään pidempi soijan käyttö aiheuttaa vilja-allergiaa, mikä on vakava haitta nälästä toipuvilla alueilla.Kirjoituksen sai aikaan otsikolla tyhmä kysymys nimimerkki minmar (minmarin voinee katsoa viittaavan Aasiaan). Aikuiselta ihmiseltä odottaisi normaalia keskustelua eikä hyvin tyhmää vihajailutyyliä.

Likaamalla toisia ihmisiä heitä suihkutisseiksi nimittelemällä ei edistetä edes soijakauppaa.

Kommentit (5)

Vierailija

...miksi palstanpitäjät eivät puutu tämän nimimerkin kirjoitteluun. Allergiajutut vielä jotenkin kesti, mutta nyt homma alkaa mennä häiriintyneen ihmisen höpinäksi eikä taida enää kaukana olla herjailukaan. Ja nimimerkille vaan tiedoksi, että kyllä näistä nettikirjoituksista voi Suomessa oikeuteenkin joutua. Katsos kun aina löytyy joku, joka tietää tai saa selville, ketä me todellisuudessa ollaan, vaikka sitten olisitkin antanut väärät tiedot rekisteröitymisen yhteydessä...

Vierailija

Siis suihkutissi olen minäkin, eikä se ole mikään haukkumanimitys vaan tosiasia, jota vauva joutuu kestämään. Niin ja välillä kyllä aiheuttaa vauvan laiskistumisen kun ei aina niin suihkuakaan kuin automaatista ja aiheuttaa turhautunutta huutoa kun ei viitsisi aina imeäkään kun liian helpolla pienen ikänsä usein maitonsa saanut. Eipä tarvitse miettiä tuleeko luonnonkumiallergiaa tuttipullon takia kun tissistä saa paremmin kuin pullosta...Heh! :-)

Vierailija

Hei relakaa ihmiset,vähän huumorimieltäkin voi elämässä olla! xcsx kirjottaa välillä ihan asiaakin, täytyy osata suodattaa niiku kaikkien kirjoituksia. Aika pian oppii kyseisen nimimerkin tavan kirjoittaa, ei siitä kannata kenenkään ottaa itseensä.

Itse olen ennen laktoosittomien maitojuomien yms keksimistä käyttänyt vuosia soijaa eri muodoissa (neste, rouhe, jäätelö...) eipä ole vilja-allergioita tietääkseni iskenyt. Soijalla saa korvattua lihan proteiinin, mutta siitä ei saa rautaa, joten se on etsittävä muualta. Lisäksi tulevaisuutta ajatellen soijan käyttö vähentää vaihdevuosioireiluita, kuulemma.

Hyvää syksyä/talvea teille kaikille!!!

Vierailija

Ihmettelinkin kun en löytänyt äsken vielä yhtään aloitusta sinulta. Olin jo toiveikas ja ajattelin sinun hakeneen apua lähimmästä mielenterveystoimistosta tai jonkun räjäyttäneen koneesi. Ei ole sitten löytynyt pieniä pommeja kotikoneestasi niin kuin viime viikolla kirjoittelit? Ihan hyvää tarkoittaen toivoisin sinun todella hakevan apua.Niin ja siitä suihkutissi-nimityksestä; löydät tietoa siitä tosiaan imetystukilistan sivuilta. Kun olet niin kiinnostunut ja tietoinen joka asiasta, toivoisin sinut hakevan tietoa myös tästä asiasta ennen kuin alat tuomita muita suihkutissi-sanan käytöstä.Terveisin epätietoisena siitä pitäisikö itkeä vai nauraa:Kaisu

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat