Miksei tämä vain tule pois...

Vierailija

vuoden odottamisen jälkeen sain pienen onnen mahaani ja nyt häntä ollaan viemässä meiltä pois. Miksi verta tulee vain silloin tällöin ja sitten se loppuu. Eikö se riitä että hänet viedään meiltä. Pitääkö se vielö tehdä pikkuhiljaa jotta piina olisi mahdollisimman pitkä. Miksei vuoto voi alkaa kerrasta jotta kaikki olisi sitten ohitse ja pääsisi suremaan rauhassa.

Nyt jokainen on päivä on piinaa kun tietää että se rakas pieni ihmisen alku on edelleen sisälläni mutta syliini en häntä koskaan saa.

Kommentit (12)

Vierailija

lääkäri tutki ja sanoi että jos vuoto jatkuu, niin äitiyspolille. No meillä se päätyi keskenmenoon rv8.

IIIIISO VOIMAHALI!!!!!(kannattaa käydä näyttämässä)

Kaikki voi olla myös hyvin, älä menetä vielä toivoa

Vierailija

Vaikka tulisi kunnon vuoto, niin tilanne pitää tarkistaa lääkärissä, ettei kohtuun jää mitään. Kohtutulehdus on vakava komplikaatio.

Vierailija

Jos vuoto alkaa oikein kunnolla, silloin on syytä mennä samantien lääkäriin, voi olla rajuakin ja teettää tosi huonon olo. Koita jaksella!

Vierailija

Milloin sinne lääkäriin olisi hyvä mennä, nyt heti vaiko sitten kun kunnon vuoto alkaa tai sitten kun se loppuu?Viikkojakin on niin vähän ettei ultrassa näkyisi mitään... mä en yksinkertaisesti jaksa edes enää toivoa että tässä kävisi hyvin. Pettymys olisi sitten vain entistä pahempi. Alkaisi nyt vain se vuoto niin sitten kaikki olisi ohi...t:ap

Vierailija

kolmonen, en halua edes toivoa liikoja, parempi luovuttaa jo tässä vaiheessa niin pettymyksen voi sitten kestää edes jotenkuten.Pitääkö missä vaiheessa lähteä lääkäriin? Jos ja kun vuoto kunnolla alkaa voinko luottaa siihen että kohtu vuotaa tyhjäksi itsekseen vai onko lääkäriin mentävä tarkistuttamaan tilanne?Kunhan se vuoto vain alkaisi kunnolla niin olisi tämä ohitse...

t:ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat