Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Yh-äidit! Kuinka paljon teillä jää käyttörahaa kuukaudessa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli kuinka paljon teillä jää laskujen ja pakollisten menojen jälkeen käyttörahaa ruokaan ja muihin ei-välttämättömiin menoihin kuukaudessa?

Itselläni 1 lapsi ja rahaa jää n. 450¿ " käteen"

Kommentit (8)

Vierailija

Mutta kaikkien laskujen ja ruokien yms sellaisten jälkeen vielä rahaa tilillä on, niin että hyvin pärjää seuraavaan tiliin asti.

Vierailija

Mulle jää lainojen ja laskujen jälkeen noin 600 euroa ruokaan ja muuhun pakolliseen kuten bensaan... Kaksi lasta, joita mummi hoitaa kotona sekä kolmen koiran ruokkiminen tyhjentää aika mukavasti tilin, mutta pärjään ihan hyvin.

Vierailija

Riippuu vähän mitkä laskee ihan välttämättömiksi menoiksi, mutta asumiskustannusten+vesi, sähkö- ja puhelinkulujen jälkeen ehkä 400 e/kk.

Kaikki mikä tulee niin meneekin.

Ja minulla on vain yksi lapsi.

Vierailija

Kovat lasku velkakierteet niin rahaa jää ruoan, laskujen ja pakollisten hankintojen jälkeen itselle 40 euroa kuukaudessa, joskus ei sitäkään eli elellään sillä minimirahalla vielä jonkin aikaa...sen jälkeen jää noin älyttömästi omaa rahaa kuin teillä, mitä en usko että jää noin paljon kuussa törsättäväksi.

Mulla on lapset 2½-v ja 5½-v

Vierailija

niin n.470e, jos ei ole niin 570e. Loppu peleissä kiitettävä summa. Tuntuu vaan, että vaikka miten elää säästöliekillä, niin rahat ei riitä:)

Ehkä asiaa hankaloittaa se että saan rahat neljässä osassa ympäri kuuta, että aina rahoista jää joitain " rippeitä" käyttöön, jotka tuleekin helpommin käytettyä sitten.. Kai??:D

Uusimmat

Suosituimmat