Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko tämä ollut jo täällä..Kylläpä tuli tosi paha mieli, lsten puolesta=,(

Kommentit (8)

Vierailija

että lähtevät ettimään muualta.

Luulis, että ois aikuisella ihmisellä järki sanonut että ton ikäset pitää ottaa turvaan ja soittaa vaikka poliisille.

Vierailija

järkkyä, toiset pienet kastuneet läpimäräksi sateessa, ovat kylmissään ja peloissaan, eikä voida ottaa sisälle???!!!! OLIS KAI SIELLÄ OLLU JOKU TAKAHUONE!!!!

Vierailija

Olen erityisen pahoillani lasten puolesta toki siksi, että näköjään heillä on ongelmavanhemmat. Karmea tilanne :( Mutta kyllä sitäkin voi vain ihmetellä, miksi kukaan muu, täysjärkisempi aikuinen ei puuttunut kunnolla tilanteeseen?? Eihän lapsia saa kadulle takaisin vaeltelemaan päästää, olisi pitänyt heti kutsua paikalle lastensuojeluviranomaiset. Poliisin kautta ainakin heihin saa yhteyden yölläkin!Kamalaa, että lapset päästettiin pimeään yöhön takaisin :( Ei siinä paljon sillä tarjoilijalla päässä raksuttanuut, haloo!! Jälkikäteen juttu IL:ssä tuskin enää lohduttaa lapsia, päinvastoin. Heille voi tulla siitä isoja onglemia alkoholistivanhempiensa kanssa... Voi vain toivoa, että joku fiksumpi aikuinen on älynny ohjata lapset muualle kuin kadulle tai kotiin yöllä.

Vierailija

Miksei soittanut poliisille ja sossuille HETI ja antanut lasten sen aikaa odottaa baarissa ?!

Ja se pokekin ilmeisesti katsellut lapsia vesisateessa jonkun aikaa, kun sanottiin, että lapset olivat seisseet baarin edustalla pitkään ennen kuin uskalsivat tulla kysymään. Eikö aikuisella ihmisellä raksuta sen verran, että menee kysymään mikä hätänä!

Todella surullinen tapaus ja toivon, että vanhemmat joskus jostain narahtavat ja lapset pääsevät parempaan huomaan :(.

Uusimmat

Suosituimmat