Seuraa 

HeiNyt kun turvaistuimen hankinta on tullut ajankohtaiseksi niin huomasin seuraavaa. Graco Cosmic XTP istuin sai parhaan arvion Tekniikan Maailman testissä ja Autoliiton sivuilla ko. istuin oli saanut välttävän arvion.Ymmärrän kyllä että testitulokset voivat vaihdella tekijästä riippuen mutta miten aivan ääripäästä toiseen?Onko teillä kokemusta tästä istuimesta? Mielestäni se ainakin vaikutti hyvältä ja pääntuki oli parempi kuin Britaxin two-way elitessä jota kanssa harkitsimme.

Kommentit (7)

Muuten ollaan tyytyväisiä, mutta vie yllättävän paljon tilaa kun on asennettu auton takaistuimelle selkä menosuutaan. Etupenkille ei kovin pitkäjalkainen ihminen mahdu istumaan ja takapenkille ei mahdu mukavasti kuin yksi istumaan. Myös istuimen turvavyöt kiertyvät herkästi. Autona meillä on WW Golf. Istuimen asennusta etupenkille emme ole kokeilleet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä vaihtoehtoina oli craco cosmic xtp ja besafe izi kid,ihmettelin miehelleni tätä testitulosten suurta eroa ja mies sanoi että tm-testit on puolueellisia,usein juuri sponsorin tuote voittaa,kehoitti luottamaan enemmän AL-testitulokseen,sen perusteella ollaan päätymässä istuimeen jonka hinta tulee lisävarusteineen yli 500 ¿,ja jonka valmistaja valmistaa myös ralliautojen istuimet...oli saanut hyvät pisteet autoliitoltakin...

kasvot menosuuntaan. Lepoasennon säätö ja että vauvan täytyy pystyä matkustamaan siinä 5kk:sta eteenpäin. Meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tuo gracon istuin. No se kävi vauvalle heti ja siinä hän tyytyväisesti matkustaa kun näkee ikkunasta ulos.

Istuin on takapenkillä ja on totta että edessä ei voi istua kovin pitkä henkilö, mutta me mahdutaan molemmat hyvin, mies on 174 pitkä ja pystyy edssä istuman ilman että on polvet suussa.

Törmäystesteistä en niinkään tiedä, olen jättiksen kanssa samaa mieltä.

Mutta, kaikin puolin ihan hyvä istuin ja siinä on just nuo " tupla" pääntuet jotka on mun mielestä huvät kun lapsi on vielä noin pieni.

Meillä ollut käytössä nyt 4kk Graco Cosmic ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä.Ite olen lukenut vaan positiivisia kommenteja turvaistuimesta ja liikkeestä josta ostimme istuimen oikein korostivat että on testivoittaja jne.Alkuun emme edes huomanneet lukea että oli testivoittaja vaan silmämme iskeytyivät heti tähän istuimeen.Suohomppeli81 ja ukkeli 8kk

Näissä istuintesteissä kannattaa aina tarkistaa, että missä maassa ja miten testi on tehty. Saksan ja muutenkin Keski-Euroopan testit tehdään kasvot menosuuntaan, jolloin meikäläiset istuimet eivät aina pärjää hyvin, koska ne on tehty käytettäväksi selkä menosuuntaan 3-vuotiaaksi asti. Lisäksi testitulokseen vaikutttaa, että mitä on testattu. Yksi istuin on parempi peräänajokolarissa ja toinen nokkakolarissa kolmas kenties sivulta tulleessa törmäyksessä. Suurimmat voimat ovat pelissä nokkakolarissa ja meidän teillä myös nokkakolari on tutkimusten mukaan yleisin.

Tässä vähän testien taustaa. Kriittinen kannattaa olla testien suhteen ja selvittääaina, että miten testi on tehty.

Gracon Cosmicista ei omakohtaista kokemusta, mutta pari tuttua on tosi tyytyväisiä istuimiinsa.

Eräässä lastentarvikeliikkeessä myyjä kertoi Gracon turvaistuimen olevan hyvä istuin selkä menosuuntaan asennettuna, johon on etupäässä tarkoitettukin, mutta vain välttävä kasvot menosuuntaan. Suositteli kasvot menosuuntaan jotain muuta istuinta esim. Maxi Cosia. Ei siis ole omakohtaista kokemusta!* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat