Vkon 43/44 IVF/ICSI:läiset

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Aloitinpa nyt uuden pinon kun muistaakseni kaikki ovat jo olleen siirrossa. Korjatkaa ja pahoittelen jos ei näin ole.Röönille pahoittelut negasta, mutta voisiko pp11 olla vielä vähän aikainen testauksen kannalta? Ja Ippylle myös pahottelut alkioden kadon vuoksi. Meillähän viidestä kaksi oli myös epänormaalisti hedelmöittynyttä enkä sitten tajunnut kysyä mitä se tarkoitti. Mutta onneksi teilläkin saatiin yksi mukaan!Kuinka olette voineet? Minulla tänä aamuna pp4 alkoi kivistämään vatsaa kun aamulla heräsin ja suihkun jälkeen laitoin luget. Voisiko se johtua noista lugeista? Otin sitten buranan ja join vettä ja pahin meni ohi mutta on edelleen vähän vatsassa ei nyt kipua mutta outo tunne.Muuten menny OK tuota tämänpäiväistä kipukohtausta lukuunottamatta.

Sivut

Kommentit (123)

Vierailija

...hohhhoijaa tätä pitkää piinaa...Illalla tuntui pari pientä nippausta ja aamulla oli taas rinnat vähän kipeät mutta kun tietää että luget tekee samoja oireita niin joopa joo. Yleinen ketutus jatkuu, työt puskee päälle ja oma motivaatio on kyllä aika hukassa. Olenkin kyllä laittanut yhden työpaikka hakemuksen menemään, mukava soppahan siitä syntyisi jos kutsuisivat vaikka haastatteluun kun on tässä näitä muitakin toiveita tulevaisuuden suhteen...Mitenkäs Kanij? Eikös eilen tullut tulokset?

Vierailija

Aivan ihanaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ymmärrän tuon sun varovaisen suhtautumisen plussauutiseen. Minäki oon miettiny etukäteen (vaikka oma tilanne onki aika " surkee" ), että piina ei lopu siihen plussaan vaan sitte joutuu vielä oottamaan varmistusta sydänäänistä sinne rv6:een asti ainaki.Mutta iloitse nyt silti! Kerro masuasukille terkkuja, minäki oon yrittäny omaa sissiäni tsempata jaksamaan. Eilen oli aika pahoja repimiskipuja masussa, mutta ei sieltä vielä ainakaan menkkoja tullu, joten piinailu jatkuu...

Vierailija

Mua on palellu nyt muutamana päivänä töissä niin että on pitäny pitää nuttua päällä, mutta nyt vasta alkoki oikein kunnolla paleleen kun kuin noita sun hyviä uutisia, Believe! Aivan ihanaa!!!!!!!!!!!!!! Kyllä se veritesti tuo sen lopullisen varmuuden tuohon haaleaankin plussaan, usko pois! Kyllä oon onnellinen sun ja miehes puolesta!Täällä on tosiaan pp11 menossa ja mahan nippailut on loppuneet. Niitä oli sillon ehkä pp4:n tienoilla ja eilen vähän. Palelemaan on alkanu nyt parina viimesenä päivänä ja nukkuminenki on kyllä maistunu paremmin ku tavallisesti mutta en osaa sanoo oisko tää sellasta väsymystä jonka raskaaksi tuleminen aiheuttaa koska nukun muutenki sillon tällön päikkäreitä...

Vierailija

Believe, tuossa jo muut sanoi samaa, mutta sanonpa minakin, etta ala ihmeessa viela luovuta! Menkkojen ei kai pitaisi alkaa noin aikaisin, mutta mulle ainakin laakari sanoi, etta pienesta vuodosta ei kannata huolestua. Siellahan nyt on sorkittu ties mita ja jos/kun alkio kiinnittyy, niin siitahan voi hyvin tulla vuotoa. Siis ei viela kirvesta kaivoon niiden lugejen kanssa!Itsekin tassa vahan pelkaan myos flunssaa... pikkasen kurkkua kuivaa siihen malliin, etta oliskohan iskemassa. EI olis kiva juttu just nyt. Voi kun aikaa vois pikakelata vaikka tuonne tammikuulle...

Vierailija

Kyllä mun mielestä heti vaan lääkkeidenostoon kun saat reseptit käteen. Hyvähän se vaan ois, jos ehtisit saada ne tälle vuodelle, säästäisit pitkän pennin!Minä myös täällä pp13 -jännityksessä riudun. Mahanseudusta ei oo nippaillu nyt taas pariin päivään ja tuntuu että rinnatkaan ei ois niin täyden tuntuset ku aiemmin... negatiivinen asenne alkaa hiipimään.Ostin eilen uuden raskaustestin (Clearblue) apteekista. Ois ollu yks kotona oottamassa kaapissa, mutta jostain syystä aloin muka epäileen ettei se antais oikeeta tulosta huomisaamuna... Taidan olla aika pimee ;)Mitenkäs testaamattomat, joko ootte tehny testin? Taitaa mun lisäksi enää olla Sonjaemma ja OnniAmanda jälellä? Korjatkaa, jos oon väärässä.

Vierailija

Vai niin kävi teille ippu muniksien suhteen että katoa tuli noinkin paljon, mutta parempi yrittää ajatella positiivisesti ja että onhan nyt yksi sitkeä sissi kuitenkin kyydissä. Samaa olen ajatellut lääkärien ja hoitajien kiireestä, että sitä tuntee olevansa kuin liukuhihnalla kun näitä hoitoja tekevät. En minäkään ymmärtänyt kysellä heiltä tarpeeksi ja tuntui että vauhti oli sen luokkaista, että mies jo epäilikin että toivottavasti on oikeat tavarat laitettu sisuksiin, ettei tarvitse myöhemmin isyys ja äitiystestiä tehdä:) En tiedä onko yksityisellä enemmän aikaa henkilökunnalla keskittyä myös hoidettavan henkiseen puoleen.

pp5 menossa ja alamahassa pientä nippailua tuntuu, taitaa johtua vielä toimenpiteestä tai lugeista. Pelottaa niin pirusti jo nyt se negan mahdollinen kokeminen ja se miten siitä jaksaa taas pyristellä eteenpäin!? Pitänee vaan jaksaa odotella rauhassa ensi viikkoon.

Vierailija

plussa mikä plussa, eikös se niin ole?Ja pahoittelut kaikille negan testanneille, mutta verikokeessahan se totuus sitten paljastuu, onhan aina näitä tapauksia että negaa testattu ja sitten onkin ollut plussa.Täällä mennään pp11 enkä ole testannut enkä aio ennen veritestiä testatakaan. Kaapissa on vain predictor-testi joten se nyt ei edes välttämättä näyttäisi vielä mitään.Nipistelyt vatsasta jatkuu, lauantaina rinnat oli tosi kipeät, tuntui portaissa kävellessä, mutta nyt on taas normaalimmat eli vain jos sivusta painaa. Pari vihlaisua alapäässä ja muutaman kerran lievästi juilinut reisistä. Valitettavasti vain kokemus sanoo että mulle tulee lugeista ihan samoja oireita.Ai niin, tervetuloa OnniAmanda piinailemaan kanssamme.

Vierailija

Vuoto ei ole lisääntynyt paremminkin päin vastoin ja vielä ei ole verta mukana, vaan ruskeaa tuhrua. Jotenkin vaan tuli niin petetty olo, kun en edes ehtinyt vielä testitikkujakaan hankkia vaan tuli kertarysäyksellä stoppi piinailuun. Jotenkin kyllä outoa kun vuoto alkoi näinkin pian siirrosta!? Minulla menkat aina alkaa tuhruvuodolla, joten sen suhteen olen melko pessimistisellä mielellä jatkon suhteen , mutta toivossa on hyvä elää. Kipuja ei ihmeemmin vatsassa ole, joten toivo vielä pienellä liekillä elää. Ajattelin nyt niitä lugeja teidän neuvosta vielä jatkaa, kun en erityisiä ohjeita lääkäriltä tähän tilanteeseen ole saanut.

Tsemppiä kaikille ja pidän peukkuja teidän puolesta!

Vierailija

kiitos onnitteluista ja kiitos kysymästä. Minä olen ainakin voinut hyvin. Tosin nyt olen sairastanut lievää kuumetta ja flunssaa muutaman päivän joten olo on ihan vetämätön. Oireita ei ole tullut uusia, rinnat on vähän kipeät lähinnä iltaisin ja pari tuntia ruokailun jälkeen yökkäilyttää. Ja aamuisin on vähän öklö, mutta tuoremehun juonti auttaa. Mutta en ole vielä oksentanut. Siksi onkin ollut vähän vaikea vielä totuttautua tähän ajatukseen että olen raskaana, tuntuu vielä jotenkin epätodelliselta.Mutta tänään alkoi siis rv 5+0 ja varasin jo neuvolankin tuonne joulun alle. Sitä ennen kuitenkin pitäisi käydä parin viikon päästä diacorissa ultrassa. Ehkä tämä asia konkretisoituu vasta sitten. Jos siis kaikki on hyvin eli ainakin yksi vauveli kasvamassa. Minkäänlaista vuotoa ei ole ollut.Flunssa iski normaalia rajummin ja olen myös vähän epäillyt että tuo väsymys ei johdu pelkästään flunssasta, no senhän näkee kun flunssa menee jos väsy jatkuu. Ei ole oikein mitään lääkettäkään uskaltanut ottaa, yhden panadolin yöksi.Mitenkähän muilla menee? Kiva olisi kuulla Kanijn ja belivenkin mietteitä.Toivotaan teille oikein paljon onnea seuraavaan hoitoon ja paljon plussia!

Vierailija

Uutena tulijana tervehdin kaikkia tasapuolisesti :-)

Taidan sulautua mukavasti tähän joukkoon, koska IVF tehty kahdella alkiolla ja pp 6 menossa (ensimmäinen yritys). Samoja oireita tuntuu olevan muillakin; (niistä jo itse hieman huolestuneena, mutta muiden kommentit rauhoittivat mielta) nipistelyä, kipua yms.

Joku kertoi kokeneensa hoitopaikassa henkilökunnan taholta kiireen tuntua ja keskustelun puutetta...omakohtaiset kokemukset yksityisklinikalla ainoastaan positiivisia! Aikaa on ja keskustella ja kysyä saa riittävästi; henkilökunta myös kehoittaa soittamaan, jos tulee myöhemmin jotain kysyttävää. Ja tutkimuksiin varataan aina tosi pitkä aika. Lisäksi kaikkeen suhtaudutaan tosi hienotunteisesti ja ymmärtäväisesti.

Pidän kaikille piinapäiviään viettäville oikein paljon peukkuja ja onnittelen kaikkia plussan bonganneita!!

Vierailija

pp7 menossa. Rintoja nippailee ja alamahaa ja tänään tuli päänsärkyä. Flunssainen olo ei ota hellittääkseen joka paikkaa särkee ja paleltaa. Tulis vaan tuo flunssa kunnolla eikä tällaista jatkuvaa huonoutta.

Piina tuntuu pitkältä ja pitäisköhän jo isänpäivänä testailla, jokohan tulos näkyis pp11?:)

Jaksamisia kaikille!

Vierailija

Kiitos, kiitos kaikille ihanista onnitteluista! Epailen, etta tama plussaus on tarttuvaa! :) Ja ihanaa kun taalla voi kertoa ja kuulla onnitteluita, kun emme ole halunneet kertoa viela kellekaan sukulaisille tai ystaville.Joku kysyi, monesko hoitokerta meilla on meneillaan, ja ihan nololta tuntuu vastata, etta vasta eka IVF...nololta siksi, etta tiedan, etta niin monilla taalla on ollut jo monta hoitoa ja on melkein huono omatunto, etta plussaa tuli meilla ekalla yrittamalla (tosin niin kuin eilen kirjoitin, tassahan voi olla ties kuinka montaa mutkaa matkassa). Laakari suositti suoraan IVF:aan menemista kun meilla vuosi (okei, vasta vuosi...mutta ihan kamalaa kuumeilua yli 5 vuotta) yritysta takana ilman pienintakaan vihjetta onnistumisesta, mulla endotaustaa ja ovulaatiotakaan ei tapahtunut saannollisesti ja muutenkin hormonihaikkaa loppukierrosta. Ma olen 30 eli en mikaan ikaloppu viela (enhan?) niin etta ehka se kuitenkin vahan auttaa.Ymmartaakseni (nyt kun olen kaynyt netista lapi kaikki mahdolliset keskenmeno- jne sivut) se kohdunulkoinen ja tuulimuna pitais voida todeta tai poissulkea ultrassa rv 7. Mutta kai se riippuu vahan siita, missa paikassa alkio on ja " nakeeko" ultra sen kunnolla. Mutta sinne rv 7:lle tuntuu olevan ikuisuus (ja sen jalkeen viela ainakin viitisen viikkoa piinaa. Ja ystavakin sai keskenmenon viikolla 16...) Tietaako kukaan, mika on tuulimunaraskauden todennakoisyys? Naita prosentteja yritan koko ajan pitaa mielessa: kohdunulkoisen raskauden riski on 2 prossaa (oliskohan IVF/endo-tapauksissa vahan enemman) ja kun sydanaanet kuuluu niin raskaus jatkuu 90 prosentin todennakoisyydella normaalisti... huh.Ma aina ihmettelen sita, etta joku voi tulla ' vahingossa' raskaaksi tai etta jollain ylipaansa voi olla ongelmattomia raskauksia niin, ettei JOKU asia mene pieleen. Siitakin yritan aina muistutella itseani, etta joillain muilla menee sitten muut asiat huonosti ja itse saan ainakin olla hurjan kiitollinen siita, etta mulla on ihana mies, kiva duuni, paljon ystavia ja muutenkin (paitsi vauva-asian suhteen) asiat tosi hyvin. Mutta kuten kaikki tiedamme, kun vauvakuume iskee, niin siina unohtuu kaikki muu...Sinnitelkaas sitkeasti sinne isanpaivalle ja toivottavasti mahdollisimman monilla on siina vaiheessa niille tuleville isille ihanaa kerrottavaa!

Vierailija

Tervetuloa uusi piinailija joukkoon! Anteeksi etten muista nimimerkkiä :/Se on sitten piinapäivä numero 6.

Lueskin aiempia viestejä koskien kiinnittymistä ja luin, että alkio todellakin kiinnittyy n. 6 päivää hedelmöittymisestä eli noin pp. 3. Pitkään viljellyt alkiot ovat jopa heti siirtopäivänä valmiita kiinnittymään. Aika jännää...Älkää sisaret murehtiko oireista. Ei niitä tässä vaiheessa liiemmin kuuluisikaan olla. Eikä kaikille tule koko raskauden aikana kummempia oireita. Toivoa on niin kauan kunnes toisin todistetaan!! :)Jatketaan samaan malliin.

Vierailija

Sopii mainiosti!Minä pidän peukkuja sulle! Ja varpaatki on pystyssä, sen lupaan! :)Minä tosiaan kuvittelin, että kaikkien kohdalla toimis tuo pp14:n testaus, mutta ilmeisesti ei. Pakko sinnitellä maanantaihin ellei tosiaan menkat ala sitä ennen.Kaunis kiitos kaikille kannustuksesta. Olette tärkeä tukiverkko!

Vierailija

Eilen oli niin kiire päivä, etten ehtinyt käymään täällä ollenkaan. Meille siis kuuluu negatiivista tämän yrityksen suhteen, mutta heti aloitettiin uus lääkitys seuraavaa siirtoa varten...että jotain lohtua tässäkin hommassa. Mutta miten Ippu??

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat