tuliaisia 9- ja 13-vuotiaalle tytölle??!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

hei,mistä 9 ja 13 vuotiaat tytöt pitävät? Pitäisi keksiä jotain tuliaislahjaa mutta minulla ei ole aavistustakaan mistä tuon ikäiset tytöt pitävät (omat kun ovat vielä ihan pieniä, vanhempi 3 v).Barbit? Nuket? Ovatko jo auttamattomasti pienempien hommia?Kiitos kovasti jos joku viitsii auttaa ja antaa vinkkiä.Kommentit (3)

Vierailija


Miten olisi joku viherkasvi, esim. kiva kaktus nätissä ruukussa kummallekin.Tai:- CD-levy- Kirja.- Kiva iso kylpypyyhe + ehkä joku hyväntuoksuinen suihkugeeli.- Setti geelikyniä.- Tamagotsit yms. Virtual Petsit ovat nyt taas kovasti muotia ja niitä voi olla useampiakin. Tämä on kyllä siinä ja siinä kiinnostaako enää tuota 13-vuotiasta...- Kivat muodikkaat kaulaliinat ja/tai tumput. Nyt on ainakin meilläpäin in sellaiset karvaiset isot tumput.En ostaisi tuon ikäisille enää nukkeja, enkä Barbeja enkä Bratzejäkään. Vaikka vielä leikkivätkin, noita em. nukkeja on todennäköisesti kuitenkin paikat väärällään. Ja voi olla etteivät kiinnostakaan.

Vierailija

sain hyviä vinkkejä ja vähän itsellenikin palautusta maanpinnalle. Kyllä taitaisi tosiaan 13-vuotiaan naama vähän venähtää jos saisi pikkutyttöjen nuken... :-)

Vierailija

Jos ovat hevostyttöjä niin ne kamat ovat aina suosittuja.

Joku torkkutyyny tyyliin sellainen iso karvakasa, fleecepeitto, muki, kirjoituspapereita+postimerkkejä, juliste, karkkia, oma toilettilaukku,

valokuvakehys, jouluvalot huoneeseen, hiustarvikkeet, oma shampoo, huulikiilto, jne

Tosiaan jätä kaikki ns. lelut ostamatta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat