Seuraa 

Siis tulosten julkaisua on lykätty ja lykätty. Alkaa pikkuhiljaa olla sellainen olo, että onko niillä jotain salattavaa, kun vieläkään ei saa tietoa kumpaa rokotetta on saanut. Me oltiin ekassa ryhmässä ja rokotukset alkoi jo 2001!

Taidanpa laittaa sähköpostia tutkimuslaitokselle....

Kommentit (16)

ja nyt mukana saman porukan tekemässä toisessa rokotetutkimuksessa. Viime käynnillä kysyin näistä tuloksista, jotka tulevat kuulemma jenkeistä asti... Juuri nyt postittavat tietoja 01-02 tutkimuksessa mukana olleille. Me muut saamme varmaan viedä odotella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

alkaen loppukesästä 2004 eli silloin ainakin ottivat vielä uusia mukaan. Kesällä 2006 lupasivat tiedon saiko oikeaa vai lumerokotetta mutta saa nyt nähdä miten käy (muiden kokemusten perusteella.. ;-)

Tässä saamani vastaus, siis tulosten pitäisi olla tulossa. Ristiriitaista tietoa on kyllä se että tutkimuslaitos sanoo ensimmäisten kirjeiden lähtenne 2 vkoa sitten ja täällä joku sanoi saaneensa vsatauksen jo alkusyksystä....Tampereen vastaus 10.11.2005:

Nyt tilanne on kuitenkin se, että meillä on tulokset täällä Tampereen yliopistolla jo käytettävissä. Koska osallistuvien lasten määrä oli todellakin lähes 25 000 niin koodin purku ja postitus vie oman aikansa.

Ja jos olet kuullut että jotkut ovat saaneet jo tuloksia on se totta.

Koodit on purettu ja ensimmäiset kirjeet ovat lähteneet noin 2 viikkoa sitten. Jokainen osallistunut perhe tulee saamaan vastauskirjeen niin pian kuin se vain on mahdollista, postitus on käynnissä koko ajan. Koska meillä on kaksi kokoaikaista työntekijää hoitamassa tätä vaihetta niin oletamme kaikkien oikeilla osoitteilla varustettujen kirjeiden saavuttavan perheet tämän vuoden aikana. Osoitteenmuutoksia, joita ei ole meille ilmoitettu toki viivästyttää n 10% kirjeistä, mutta jos teidän kohdalla osoitetieto on meillä oikea niin kirje on tulossa kyllä mahdollisesti jo marraskuun aikana.Omasta puolestani pahoittelen tilannetta ja kiitän kärsivällisyydestänne.

Ystävällisin terveisin

Eeva Majamäki

me saatiin viime keväänä tieto että esikoinen oli saanut oikeaa rokotetta. Esikoinen oli mukanarotavirusrokotetutkimuksessa kesästä 1998 alkaen...Kakkonen taas oli mukana tutkimuksessa syksyllä 2000 ja sai lumerokotetta, siitä tuli tieto kyllä jo pari vuotta sitten. Ja arvasinkin sen, koska sairasti rotaviruksen parivuotiaana, oli viikon kipeä ja isoveljelle ei tullut mitään oireita.Kolmosta en laittanut mukaan tutkimukseen.T. Ankkis

Viimeksi kun asiaa heiltä tiedustelin, sanottiin minulle, että alkaisivat postittamaan tietoja kesälomien jälkeen. Kesälomista on jo aikaa, joten eipä näköjään sekään aikataulu pitänyt.Itselläni on v. 12/2003 syntynyt lapsi, joka osallistui rotatutkimukseen alkuvuonna 2004 ja nyt viime viikolla päättyi pikkukakkosen (s.06/2005) tutkimus. Meille myös sanottiin, et nyt syksyn aikana saavat tiedon aiemmin kuin 2003 tutkimukseen osallistuneet, me muut tosiaankin saadaan vielä tietoja odotella.

että tutkimus on päättynyt kaikkien maiden osalta vuoden 2004 lopussa ja tuloksten yhteenveto saadaan tämän vuoden kesään mennessä valmiiksi.Aika ristiriitaista tietoa...

Parque:

Lainaus:


Lähdimme mukaan tutkimukseen viime vuonna ja se päättyy kokonaan ensi kesänä -06 eli silloin ilmoitetaan tulokset ja se mitkä lapset ovat saaneet lume/oikean rokotteen.
Lähdimme mukaan tutkimukseen viime vuonna ja se päättyy kokonaan ensi kesänä -06 eli silloin ilmoitetaan tulokset ja se mitkä lapset ovat saaneet lume/oikean rokotteen.

Meillä on syksyllä -02 syntynyt lapsi ja oltiin mukana tutkimuksessa. Ja meille ainakin on jo tulokset tulleet postilla alkusyksystä. Lumetta saatiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat