Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä mieltä: Voiko vauvan tehdä, jos elää vanhempien kustannuksella?

Vierailija

Tuttu 22-v. tyttö yrittää vauvaa avokumppaninsa kanssa, vaikka 19-v. kumppani elää vanhempiensa kustannuksella. Ei ole viitsinyt hankkia ammattia tai mennä töihin. Pikku perheen elättäminen lankeaisi näiden vanhempien harteille, kun tytölläkään ei ole vakitöitä. Yhteiskunnan tuki ei riitä elämiseen.Onko oikein? Miksi on, miksi ei?Vähän arveluttaa seurata sivusta.

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Tuttuni on 24-vuotias ja kaikki ruinataan vanhemmilta. Mies opiskelee ja itse on kotona,tehnyt kaksi lasta, vuoden välein. Ei siis oikeastaan mitään tuloja!! Mutta lapsia vain hankitaan. Veromätkyt, kaikki yllättävät menot, vaatteita itselle, satojen eurojen edestä, ostatetaan vanhemmilla.Nyt menevät vielä naimisiinkin...ja vanhempien kustannuksella. Ihan hirvittää tällaiset loiset!! En vain uskalla suoraan sanoa, mitä mieltä olen heidän käytöksestän, sillä muuten pidän heistä, kylä.

Vierailija

" Lapset on yhteiskunnan tulevaisuus" jne. Kyllä on loistava tulevaisuus tälläkin yhteiskunnalla, jos nuo lusmut hankkivat lisää jälkeläisiä ja opettavat heidätkin lusmuilemaan.

Vierailija

Nimittäin aika heikoilla ovat, jos vanhemmat esim. sairastuvat ja rahaa ei enää saakaan niinkuin ennen.Tunnen tapauksen, jossa 18-vuotias oli aivan liian epäitsenäinen äidiksi. Vaikka muutaman vuoden vanhemmalla miehellä on työpaikka, on perheellä todella tiukkaa ja nuori äiti valittaa jatkuvasti rahapulaansa. Mies käyttää rahansa lähinnä omiin menoihinsa. Vanhemmat auttavat, mutta toisaalta sekaantuvat muutenkin vähän liikaakin lastensa elämään, ja pian varmaan sekin rahalähde loppuu riitojen takia... Harmittaa ihan tämän tytön puolesta, kun hän ei ajatellut ihan loppuun asti ennen kuin hankki haluamansa vauvan - ilman koulutusta ja mahdollisesti tulevaisuudessa yksinhuoltajana ilman vanhempien tukea ei tule olemaan helppoa... No, toivotaan että kaikki menee kuitenkin hyvin!

Vierailija

Vai että vastuuntunnotonta pyytää rahaa vanhemmiltaan. :DMilläs elät 200¿ opintotuelle - sähkö ja vesi + muut laskut?

Et niin millään! Onneksi on perhe, joka antaa ruokaan rahaa!Töihin en halua opiskelujen ohessa mennä, koska se hidastuttaisi valmistumistani ja alentaisi arvosanoja.

Kyllä rupeskin kiukuttamaan!Niin ja lapsia mulla ei VIELÄ ole.

Vierailija

Jokaisen oma asia mihin rahansa käyttää. Jos vanhemmat ovat varakkaita, miksi he eivät saisi vapaaehtoisesti antaa lapsille rahaa? Rahat päätyvät kuitenkin lasten tileille perintönä jonain päivänä jos vanhemmat eivät rahojaan elinaikanaan tuhlaa.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


mukava, kun on joku joka elättää. En itse ainakaan mene töihin, ellei pakko ole. Enkä sitäpaitsi häpeä yhtään pyytää rahaa. Nytkin isäni, lasteni isoisä, maksaa 500 euron veromaäkyni....
Vierailija

On ikiaikainen tapa, että sukulaiset auttavat toinen toisiaan. Ja jos ihmisellä on enemmän rahaa kuin käyttää, rahat mätkähtävät kertakönttänä lapsille perintönä. Miksi se on hyväksyttävää mutta eläessään lasten auttaminen ei?

Vierailija

Mitään muuta, kuin kaikkia vain käytetään surutta hyväksi. Oma serkkuni on juuri tuollainen. Enkä ole ikinä voinut ymmärtää miten röyhkeästi hän käyttäytyy vanhempiaan kohtaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat