Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka voin auttaa? Esim. nyt joulunaikaan vähempiosaisia?

Vierailija

Muistan joskus kuulleeni joulupaketeista, joita lähetettiin mm. Karjalaan. Pakettiin laitettiin puuroriisiä, luumuja, suklaata, kynttilöitä, joulukoriste ?, ja en muista mitä muuta..villasukkia?Olen selannut nettiä lävitse, mutta en löydä mistään tuollaista keräystä.

Joka joulu osallistun myös siihen yle:n keräykseen, jossa kerätään suomalaisille perheille joulurahaa vai saavatko he kanssa jonkun valmiin paketin ruokineen ja lahjoineen?Mutta jos joku tietää kotimaisen tai ulkomaille menevän avustuskeinon niin olisin kiinnostunut. Ja juuri nyt tosiaan haluaisin lasten kanssa tehdä noita joulupaketteja.

Kommentit (13)

Vierailija

alla on niitä joulupatoja, joihin voi lahjoittaa rahaa tai paketteja, jotka annetaan vähävaraisille, eli voitte tehdä jotain kivoja&hyödyllisiä paketteja jos auttaa haluatte.

Vierailija

Eli voiko sinne joulupataan laittaa ihan pakettejakin? Täytyyköhän siihen kirjoittaa, että mitä se sisältää? Me asutaan niin pienellä paikkakunnalla, etten ole varma onko noita joulupatoja täällä.Mutta tosiaan, helpoimmalla taidan päästä,kun soitan sinne Punaiselle Ristille.ap

Vierailija

Meidän koululainen on ihan tohkeissaan tästä kirjeenvaihdosta ja kummilapsemme on ajatukisssamme päivittäin ei ainoastaan jouluisin. On ollut todella elämäämme rikastuttava vuosi hänen kanssaan. Suosittelen lämpimästi muillekin!

Vierailija

Sitä vaan jotenkin on itse niin kiitollinen siitä, että lapset ovat terveitä, on oma koti ja vaikkei rahassa kieritä, niin kaikkea tarpeellista on.Haluaisin opettaa omille lapsille, että kaikilla ei ole yltäkylläistä joulua ja antamisen ilo on parasta mitä voi olla. Siksi olen tässä syksyn mittaan mietiskellyt perinteen aloittamista, eli noiden joulupakettien kokoamista lasten kanssa. Tietysti olisi ihana vielä itse päästä viemään ne perille.ap

Vierailija

Eli sinne sai ilmoittautua jos halusi kummiperheen. Ja sitten se toinen perhe kertoi vähän että minkäikäisiä lapsia on, ja tämä toinen perhe sitten lähetti heille joululahjoja.

Tässä on tietysti aina huijareiden riski, mutta voishan sitä kokeilla tälläkin palstalla, jos halukkaita löytyy.

Uusimmat

Suosituimmat