Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

paperin syöminen...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

meidän poika on hirveä paperihiiri, mistä vaan saa paperia (sanomalehti, talouspaperi, tavallinen kirjoituspaperi...) käsiinsä niin raivolla suuhun ja hampailla repimään.

tietenkin tehdään parhaamme, ettei paperia olis saatavilla lapselle, mutta kaikki varmaan tietää miten eteviä 10 -kuiset ovat löytämään ja etenkin syömään kaikkea kiellettyä... höh.

syökö muiden lapset paperia samalla intohimolla? ja jos sitä nyt sattuu nielemään, niin onko vaaraksi??? ei varmaan, mutta pakko kysyä...

Kommentit (4)

Vierailija

nyt 8,5 kk on tosin oppinut repimään käsillään ja toivon, että vähitellen se syöminen jää vähemmälle... :) Joskus on tullut kakan mukana palanen ulos, eipä ole haitannut. En siis anna syödä paperia kuitenkaan. Joskus saa kiiltävän mainoslehtisen vähäksi aikaa, mutta otan pois kun se alkaa muhjaanstua. Leivinpaperi ei kelpaa enää, se on kai jo koettu.... Harmi.

Vierailija

leivinpaperia ollaan kokeiltu kanssa mutta se on ihan sama, vähän vaan hitaampaa...

koskakohan tämä " kaikki suuhun" -kausi oikein loppuu.... huaaah!

Vierailija

Kun esim. luen lehteä, niin annan tytölle oman lehden luettavaksi, nimittäin palan leivinpaperia. Siitä tyttö ei saa paloja irti eikä se ihan pian pehmene kuolasta joten on kestävää luettavaa ja rapisee kivasti. Niin ja äiti saa lehdenlukurauhan ;-D Luulenpa, että aika monta arkillista saisi silti lapsi syödä paperia ennen kuin olisi vaaraksi. Tukehtumisvaara nyt tietysti on aina vaanimassa.Kaisu

Vierailija

Meillä myös paperihiiri, eniten siinä harmittaa se paperisilpun määrä ja niiden paperitollojen noukkiminen kurkusta. Pienet palaset näyttävät tulevan kakan mukana sellaisenaan ulos. Aikoinaan yksi veljistäni väitti minun syöneen sanomalehden päivässä, enkä ainakaan itse ole kokenut tästä olleen mitään haittaa, vaikka lukuintoa on kyllä riittänyt. Johtuisikohan sanomalehden syömisestä?:)

Uusimmat

Suosituimmat