Vierailija

ja mitä tekee ravintolahenkilökunta?" ...kuvailee tilannetta epätoivoiseksi, sillä hän ei millään voinut ottaa lapsia suojaan ruuhkaiseen karaokeravintolaan. Hän käytti toista tytöistä sisällä, mutta tuttuja kasvoja ei löytynyt."ja tämänkin jälkeen lapset olivat odotellet ulkona pitkään tietämättä mitä tehdä!Tämä baarityöntekijä älysi soittaa poliisit vasta, kun lapset olivat lähteneet eteenpäin vanhempia etsimään muista kuppiloista.Voi hyvä jysäys, missä on aikuisten vastuu. Millaisen turvattomuuden maailman tämä paljastaa, kun aikuisiin ei voi luottaa (ei kotona, eikä kodin ulkouolella). Ei se perheyhteys niin pyhä ole, etteikö poliiseja voisi kutsua joskus ihan varmuuden vuoksi.

Kommentit (11)

HEITTEILLEJÄTTÖ myös hänen osaltaan. Lapset olivat olleet sateesta märkiä!!!Miksi aikuisia aina suojellaan, tässä vaan poliiseilta sakot ko. työntekijälle ja vanhemmat oikeudelliseen vastuuseen HETI kun jäävät tällaisesta kiinni. Eihän ne muuta saa kuin korkeintaan jotain " jutustelupuhuttelua" sossusta!!!!Lapsen oikeuksia ei suomen laki tunne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on se helvetti soikoon kumma ettei aikuisilla ihmisillä, siis tässä tapauksessa sekä vanhemmilla, että ravintolan työntekijöillä ei tunnu yhtään raksuttavan! Vihaksi pistää, voi lapsiparat!

tällöin olisi saanut selville varmaankin myös vanhempien nimen ja puhelintiedustelun kautta olisi voinut soittaa vanhemmille, kaipa niillä nyt känny on.

tai sitten olisivat soittaneet poliisille.

Kyllä tuli paha mieli ja ahdistus, kun aamulla luin tuon jutun lehdestä. Mikä helvetti tätä maailmaa riivaa? Minkähänlainen maailma meidän lapsillemme jää, kun heitä kasvattavat aikuiset ovat niin täydellisesti hukassa?

Siis kun vanhemmat kuulivat lasten reissusta. Epäilen vanhempien järkeä, jos jo jättivät lapset keskenään kotiin. Toivottavasti eivät suutuspäissään käyneet käsiksi lapsiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat