Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä tyttö 1v 3kk on niin levoton nukkuja että puolen yötä pää tai jalat kolisee pinnasängyn pinnoihin (vaikka on pinnansuojatkin). Ajattelin että rauhottaisikohan nukkumista jos mahtuisi paremmin pyörimään eli siirtäisi jo jatkettavaan lasten sänkyyn jossa pienet laidat. Ilman laitoja putoaisi varmasti.Jäin miettimään sitä, että miten työttö sitten pysyy sängyssä nukahtamisvaiheessa kun pääsee itse pois. Onko nukahtaminen mennyt vaikeammaksi kun olette siirtyneet pois pinnasängystä? Nyt nukahtaminen kestää tytöllä usein puoli tuntia ja ylikin. Pyörii ja touhuilee sängyssä omiaan kunnes nukahtaa. Jos pääsisi siinä vaiheessa itse pois sängystä niin mahtaisiko pysyä siellä ollenkaan?

Kommentit (5)

Siirrettiin poika 1v 1kk iässä muuramen sänkyyn jossa laita. nyt poika 2.5v eikä ole montaa kertaa tullut pois sängystä kun illalla laitetaan. välillä leikkii siellä ennen kuin nukahtaa.

Kuopus 1v 2kk ja nukkuu toistaiseksi pinnarissa, tänään kävin sänkyjä katsomassa joten ens viikolla siirtyy jatkettavaan. ajattelin osataa laulumaan sara sarjaa olevan. Mökillä kuopus nukkuu parisängyssa yksin eikä sieltä ole tullut kuin pari kolme kertaa pois kun laitetaan nukkumaan. Joten uskon että lapsesi pysyy sängyssä.

Poika siirrettiin tavalliseen lastensänkyyn vähän reilu 1-vuotiaana ja yöt rauhoittuivat samantien. Meillä oli samanlainen pyörimisongelma kuin teilläkin ennen siirtoa. Sängyssä on pienet laidat, eikä poika ole kertaakaan sieltä pudonnut. Meidän oli kyllä ensimmäisinä kuukausina pakko istuskella samassa huoneessa nukahtamiseen asti, mutten poika olisi varmaankin yrittänyt tulla sieltä pois. Pikkuhiljaa siitäkin tavasta pääsimme eroon. Nykyisin nukahtaa itsekseen omaan sänkyynsä, ikää onkin tosin jo 2 v 9 kk.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä pojalla 1v7kk on ollut aina rauhalliset yöt ja ne eivät ainakaan häiriintyneet lasten sänkyyn siirrettäessä. Mutta toinen juttu (ainakin vielä) onkin sängyssä pysyminen. Laskettiin eilenkin että lähemmäs sata kertaa jouduttiin viemään poika sänkyyn ennekuin sinne jäi, tunti meni ennekuin poika luovutti :/ Kokemusta ei siis paljon vielä ole, mutta uskon että tämä onnistuu, onhan se onnistunut muillakin. Välillä menee nukkumaan jopa vartissa, kuten juuri päikkäreille.

Olemmekohan ainut perhe jossa siirtyminen on tuskaista vai löytyykö muita vastaan panijoita? ;)

Ja pinniksessä heräsi aina ja monta kertaa. Siirretttiin jatkettavaan 1v1kk iässä ja siitä alkoi täydet yöt. Tyttö pyörii edelleen mutta ei heräile. Suosittelen.

Kolme lasta on meillä jo siirretty ja kaikilla se on sujunut yli odotusten.

Lapset ovat olleet aivan mielissään kun ovat päässeet uuteen sänkyyn ja menneet jopa päiväunille itse kun on vain ehdottanut sitä

väsyneelle lapselle. Ei kyllä ole ollut ongelmia.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat