verenpaine ja äitiyspoliklinikka?

Vierailija

Joudun siis kohonneen verenpaineen takia äitiyspolille kontrolliin ja nyt haluaisinkin kysyä kokeneemmilta, että mitä tutkimuksia siellä tehdään ja saako lääkäri kertoa sukupuolen, jos sen ultralla näkee?

Kommentit (5)

Vierailija

Joskus useamman kerran viikossa.

Täällä otettiin ensin vauvan sydänkäyrää noin puoli tuntia. Sitten mitattiin sen makuuttamisen jälkeen verenpaine ja uudelleen istuessa.

SEn jälkeen ultraan. Tarkistettiin että vauva voi ja kasvaa hyvin korkeasta verenpaineesta huolimatta.

Toki siinä näkyy vauvan sukupuolikin ihan niin kuin missä tahansa muussakin ultrassa.

Jotkut lääkärit kertoo kysyttäessä sukupuolen, jotkut kysyy haluaako tietää, jotkut ei kerro vaikka näkis.=)

Itselle sattui sellainenkin lääkäri joka tokaisi että tiedätkö että täällä on poika.

Onneksi halusin tietää.=) Ja tiesinkin jo.

Vierailija

Katsotaan onko vauvasi kärsinyt verenpaineestasi. Jaa, että ainoa asia taas joka kiinnostaa on vauvan sukupuoli, voi hyvää päivää.

Vierailija

Meidät jätettiin miehen kanssa kahdestaan aina tähän huoneeseen että sai rauhassa olla ja se kone mittaili automaattisesti verenpaineen muutaman minuutin välein. Välillä saatettiin ottaa pissanäytekkin.Sitten lääkäri kyseli vointia ja ultrasi vauvan voinnin. Sydämmen sykkeen ja napanuoran virtauksen. Itsekkin sukupuolta kysyin ja mielellään sen katsoivat...Mua ainakin ultrattiin joka kerta todella tarkkaan ja pari kertaa piti omasta pyynöstä lopettaa kun en yksinkertaisesti enää pystynyt makaamaan. Eli aikaa siihen sai varata. Ja olihan se ihana katsella vauvaa samalla siitä kuvaruudulta.Sitten sain ohjeeksi lepoa ja uuden käynnin noin 3viikon päähän. Sitten kun paineet vaan nousi ja alkoi muuttua ihan raskausmyrkytykseksi aloitettiin verenpaine lääkitysty ja käyntejä oli usemmain & välillä vietin muutaman yön sairaalassakin

Vierailija

kyse ei nyt ole siitä, että tärkein asia olisi lapsen sukupuoli.. vaan se, että lapsi voi hyvin ja kasvaa.

kysyin muuten vaan että tietääkö joku että kertooko ne yleensä.oikeasti olen ihan paniikissa tämän verenpaineen takia ja halusin kuulla kokemuksia äitiyspoliklinikasta ym.

-ap

Vierailija

Lääkäreillä ei kuule ole minkäännäköistä velvollisuutta olla kertomatta. Kyse on vain siitä, ettei suurinta osaa lääkäreistä huvita kertoa, koska idiootit akat hyppivät silmille, jos pikku beatrice onkin poika.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat