Petin miestäni viikonloppuna

Vierailija

Olin tyttökaverini luona toisessa kaupungissa juhlimassa, ja jotenkin vain mukaamme eksyi kaksi miestä... Suutelin toisen kanssa, tosin kyllä vastentahtoisesti. Hän hyväili mua paidan alta jonkin verran, yritin kyllä koko ajan vastustella, mutta jotenkin olin niin humalassa, etten muka " kehdannut" kieltää. Järkyttävää.Olen aivan kauhuissani omasta käytöksestäni. Inhoan itseäni.

Kommentit (14)

Vierailija

>Muistan kyllä, kuinka miehen käsi oli housuissani. Hyi helvetti, kuinka >tuntuu pahalta... Jotenkin hyväksikäytetty olo, mies käytti >humalatilaa hyväkseen.Mun mielestä känni ei ole ikinä mikään tekosyy näihin, ainoastaan jos olet sammunut johonkin niin ehkä silloin mut silloinhan se ei ole pettämistä vaan raiskaus. Ainoa ero mikä on humalan ja selvänäolon välillä on että kontrollin pystyy pitämään selvänä paremmin, eli halu on kuitenkin olemassa - se tulee vaan kännissä paremmin esiin..

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


kerrotko miehellesi?
Lisäksi kerroin, että nukuin miehen kanssa samalla siskonpedillä vaatteet päällä, mikä oli ihan totta.Kerrotko itse miehellesi?ap

Vierailija

Itse en kertoisi miehelle, vaikka väärin teit. Pahaa oloasi voit lisätä silläkin, että jos se kävi sulta noin helposti, voi se käydä myös mieheltäsi.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Siinä olisi sit morkkikset jos olisi yhtäkkiä raskaana tai kantaisi tauteja.
En tiedä, kuinka pystyn elää mieheni kanssa... Pakko.Mieheni ei ollut vihainen. Hieman ehkä loukkaantunut, antoi anteeksi.ap.

Vierailija

Muistan kyllä, kuinka miehen käsi oli housuissani. Hyi helvetti, kuinka tuntuu pahalta... Jotenkin hyväksikäytetty olo, mies käytti humalatilaa hyväkseen.Mutta kyllä mun mielestä suuteleminenkin on pettämistä. Olisin todella loukkaantunut, jos mieheni olisi tehnyt saman jonkun naisen kanssa.ap.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat