Antavatko muiden sukulaiset tosi ankeita käytettyjä lastenvaatteita teille?

Vierailija

Me ostamme itse kauniita, kivoja lastenvaatteita, ja tyrmistyttää aina yhtä paljon, mitä riepuja meille tarjotaan " ystävällisesti" sukulaisten taholta...

Kommentit (9)

Vierailija

Luonnollisesti siellä on seassa jopa risojakin, sisko kun ei tunnetusti raaski heittää mitään pois. Minä ne sitten lajittelen, osan heitän ihan roskiin, osan vien kierrätykseen, osaa käytän kotivaatteina. Eikä sisko todella kysele, mitä vaatteille on tapahtunut. On vaan onnellinen, että saa omat nurkat siivotuksi. Ei minulla ole ollut valittamista. Ostan sitten kylävaatteiksi sellaisia itse, mitkä miellyttää.

Vierailija

viemässä. ja kun mä en oikeesti kehtaa sanoa että lopeta nyt se ryysyjen raijaaminen meille, meillä kun on noita omiakin vaatteita ihan tarpeeks. oikeesti kyllä ihan hyvää hyvyyttään niitä meille tuo, niillä kun on kaks tyttöä ja meillä esikoinen poika ja tää toinen tyttö, niin me saadaan *lainaks* kaikki niitten tyttöjen vaatteet. ja kun suurin osa niistä on semmoisia etten millään halua niitä oman lapseni päälle laittaa.. ihan siis siistissä kunnossa olevia, ehjiä ja suht puhtaita, mutta kun ne on jotain ihme röyhelöpaitoja college-kankaasta, ja just niitten esikoisen ajalta, eli kymmenen vuotta vanhoja. ja kiertäny useemman lapsen kautta. mä sitten pesen ne kertaalleen, ja pinoan kaappiin odottamaan että voi antaa ne takasin. meillä on säkkikaupalla noita vaatteita tuolla kaapeissa. no, onneks omakotitalossa on paljon säilytystilaa. ja juu, voi olla että oon kiittämätön, mutta en mä kehtais antaa kellekään tuommoisia vaatteita lainaks.

Vierailija

ja niistä suurinta osaa onkin käytetty kotosalla ainakin. Mutta tuttavilta ja kavereilta olen välillä pyytämättä saanut kasseissa sellaisia " luomuksia" , jotka olisin kyllä jo pannut roskiin, esim. vaatteita, joissa on niin paljon tahroja, että en oikein hyvällä tahdollakaan keksi, missä niitä voisi enää pitää.. Arvostan ajatusta siitä, että haluaa kierrättää ja panna eteenpäin tavaraa, jota ei enää itse tarvitse, mutta kannattaa kuitenkin katsoa, että tavara on sellaista, jolle toisella voi olla vielä käyttöä. Ei tarttee olla mitään super-hyper-hyviä, mutta edes suhtkoht puhtaita ja ehjiä tai sitten ei anna laisinkaan. Itse olen antanut yleensä sellaista, mitä voisin omankin lapsen päälle vielä pukea, loput saa mennä suosiolla kaatikselle tai matonkuteiksi.

Vierailija

Lisäksi meidän kummilapsilta tulee kierrätettynä niitä, mitä olemme heille ostaneet lahjoiksi = mun makuisia.. =0)

Keskimäärin ihan tyytyväisiä ollaan, ne mistä ei tykätä, lingotaan roskiin.. tai kirpparille, jos niitä ilkee laittaa sinnekään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat