Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä on sellainen " ongelma" , että kohta 6kk neiti nukkuu yöunia n. 21.30-7.30. Herättyään syö n. 150ml maitoa, enempää ei mene, vaikka koko yön on ollut syömättä.

Päiväunille neiti haluaa kuitenkin jo heti 2 tunnin päästä aamuheräämisestä, joten koska mahassa on jo maidot niin ei jaksa syödä enää toista ateriaa ennen uniaan. Neuvolasta kyselin, että täytyisikö tuo kyseinen ruoka-ateria syödä tosiaankin ennen unia vai vasta unien jälkeen niin sitä mieltä siellä oltiin, että hyvä olisi, että ennen unille menoa ateria olisi mahassa. Millä ihmeellä mä sen sinne muka saisin, kun neiti ei kahden tunnin sisällä kahta ateriaa syö, mikä on mielestäni aivan järkeen käypää, vai onko tää nyt todella vaan meidän ongelma.

Onko muilla samanlaiset aamut? Miten teillä aamuisin syödään? Kohta kun 6kk tulee täyteen niin pitäisi alkaa noita puuroja syömään aamuisin joka korvaaa tämän hetken aamuisen maitoaterian, joten vielä mahdottomammalta tuntuu, että saisin upotettua neitiin vielä esim. liharuoankin...!

Kuinka kauan teidän 6kk ikäset vauvat valvoo aamuisin? Onkohan toiveita, että nää meidänkin aamut pitenis?

Kommentit (3)

illalla annetaan purkillinen velliä ja ja herää aamulla n.klo 8,jolloin syödään purkillinen velliä ja nukkuu kyllä vielä sen jälkeen n. pari tuntia. lihasose syödään sitte tossa 11 aikoihin ja taas sen jälkeen nukkuu... olen ajatellut ruveta antamaan aamulla puuroa, mut mietityttää, että pitäiskö sen puuron kanssa antaa myös maitoa? mites muut ootte tehny?


Meillä poika 8,5 kk ja rytmi ollut sama muutaman kuukauden. Herää n. klo 07. Aamumaidon saa klo 08, nyt kuvioissa mukana aamupuuro, jonka saa samoihin aikoihin. Jos on syönyt aamuyöllä, niin saa ensin puuron. Jos on ollut yön syömättä saa ensin maidon pian heräämisen jälkeen ja puuron sitten kahdeksan jälkeen.Unille n. 2 h (joskus jopa 3h) valveillaolon jälkeen, mikä on tosi yleistä lähipiirin vauvoja seurattuani :) Ja isommillakin kuin meidän vauva. Herää n. klo 11 ja sen jälkeen syödään lounas, n. klo 12 tai vähän ennen. On siis syömättä lähes 4 h. Ihan normaalia. Sitten saa maitoa ruuan jälkeen. Ja päivä jatkuu. Ruokailuvälit 3-4 h.

Ei tosiaankaan syö lounasta ennen ekoja päiväunia...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli heräillään 7-7.30 mutta koska meijän neiti syö yöllä

aika usein niin aamulla ei tosiaan uppoo mikään ja päiväunille

käy pari tuntia heräämisestä,eikä siis syö mitään sitä ennen

ja nukkuu paljon paremmin kun maha täynnä!

Ekan ruuan annan siis 12 aikaan.En ole ottanu mitään stressiä

että olis pakko syödä " aamupalaa" tai muuta tiettyyn aikaan,tää

rytmi sopii meille ja niitä vellejä,puuroja ja muita ehtii kyllä syödä

myöhemminkin kun rytmit muuttuu ja nälkä kasvaa.Jokainen

tekee niinku parhaaks näkee,suosituksiahan ne vaan on.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat