Vierailija

en nyt käynyt jumpassa ja kuntosalilla n. 2,5kk aktiivisest 5 krt/vko. ja ruokailu tottumuksetkin on " remontoitu" . Senttejä kropasta on kadonnut huimasti ja kiinteytynyt olen, mutta kiloja on lähtenyt vaan 5! Onko siis toivoa kilojen karistamiseksi jatkossa, vai mitä pitäisi tehdä? kiitos neuvoista jo etukäteen!

Kommentit (3)

Heippa!! Ja ihanaa, että olet löytänyt liikkumisen riemun, ja sitä mukaa saa nauttia myös silmin tapahtuvista muutoksista!! Muistathan antaa itsellesi aikaa? Olet käynyt nyt vasta reilu kaksi kuukautta, ja tuloksia nyt jo? Loistavaa sanon minä!! Ole ylpeä itsestäsi!! Onko sinulla ylipainoa? Kiinteyttämisen kannalta parasta treeniä on punttitreeni, ja taas laihduttamisen kannalta aerobinen, ja näiden kahden tasapainoinen yhdistelmä parasta treeniä kropallesi. Ja muista välipäivät treeniisi, anna kropan palautua kunnolla! Se ei ole mitenkään epätavallista että paino esim. alkaa nousta, kun lihakset painavat enemmän kuin läski!!

Sanot itsekin että olet kiinteytynyt, eli sinulla on entisen pehmeän ja keveän rasvakerroksen sijaan nyt kiinteää ja painavampaa lihasta ja varmasti olet terveemmässä kunnossa ja näytät paremmalta. Turha siis tuijottaa vaakaa, jos mittanauha, peili ja uudet vaatekoot kertovat toista tarinaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat