Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Yökukkuminen

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Nyt alkaa äitiä väsyttää, kun neiti, kohta 6kk, herää välillä öisin kukkumaan tunnin välein ja lähes joka aamuyö klo 4-5 aikaan pitää oikein kunnon remuamis/juttelutuokion, mitä sitten epätoivoisesti koitan hiljentää tutin voimin, että kaikki muut ei heräisi moiseen melskaukseen. Neiti kyllä ottaa itse tietenkin tutin pois suusta ja rupeaa leikkimään sen kanssa. Olen koittanut olla reagoimattakin moiseen tuokioon, mutta kun se ei auta vaan voisi kenties jatkua valkenevaan aamuun, jos en koita hiljentää, monta kertaa... Nukkumaan neiti menee illalla n klo 21.30 joten virkeydestä ei ole kyse, varsinkin kun neiti vielä kuuluu haukottelevankin höpötyksensä lomassa. Nälkäkään ei ole, koska aamullakin menee maito aika nihkeästi alas.

Koska tää voisi loppua? Onko kellään kokemusta? Meillä jatkunut jo noin kuukauden päivät enemmän ja vähemmän heräilyllä. Nukutaan vielä samassa huoneessa, eikä ole mahdollisuuttakaan siirtää toiseen huoneeseen...

SIIS ONKO TÄÄ OHIMENEVÄÄ? JA MILLOIN? MITÄ VOIS TEHÄ?

ALKAA AHDISTAMAAN PIKKUHILJAA!!!

Kommentit (4)

Vierailija

Meillä kans parin pvn päästä 6 kk lasissa. Neiti on pari viikkoa melko säännöllisesti heränny kuhkiin ja yrittää selvästikin saada äidin kans leikkiin siinä neljän kieppeillä. Kauheen sihinän ja hyssyttelyn jälkeen (joihin menee monesti tunti-puolitoista) neiti nukahtaa kainaloon. Musta vaan tuntuu, et se on taas joku ohimenevä (äidille kyllä rankka) kasvuvaihe. Hampaita lykkää ja liikunta kehittyy huimasti. Väkisinkin ne menee lapsilla uniin. Tosi raskasta vaan valvominen.ei muuta kuin johdonmukaisesti joka yö sihistellään hiljaseks ja kyllä ne pisemmät yöt taas palaa! Kunnes huomaa, et voi nousta seisoon ja vaik kävellä, jne..

Vierailija

Ei mulla mitään neuvoja tähän yökukkumiseen ole, mutta onpa kiva lukea, että muillakin on samanlainen lapsi kuin meillä: yökukkuja, joka touhuaa toista tuntia keskellä yötä. Aina saa vain lukea noista unirytmikeskusteluista, kuinka hyvin kaikkien muiden lapset oikein öisin nukkuvatkaan.Meillä on nyt reilun viikon verran kokeiltu sitä, että päikkäreitä on lyhennetty 1,5-2 h kaksi kertaa (aiemmin 2*2,5h) ja illansuussa otetaan yhdessä puolen tunnin levot. Iltaakin olemme venyttäneet tunnilla eteenpäin eli nykyään poika menee nukkumaan n. klo 20. Tällä olemme saaneet viikon aikana aikaan sen, ettei herätyksiä ole kuin 2-3 ja ensimmäinen herätys saattaa olla parhaimmillaan vaikka vasta klo 4. Tuntuu ruhtinaalliselta saada nukkua niinkin pitkään.Ai niin, poikamme on nyt tasan 8 kk ja tätä yökukuntaa on kestänyt siitä asti, kun hän oppi istumaan, konttaamaan ja seisomaan eli pari kuukautta. Mutta ajatuksella " aikansa kutakin" jaksan, ei tämä loputtomiin kestä.

Vierailija

Oisko kenelläkään mitään keinoja tähän kyseiseen ongelmaan, millä sais loppumaan moiset heräilyt yms...?

Te joilla on ollut joskus tää ongelma niin koska on loppunut? Ei kai me nyt vaan ainoita olla tän ongelman kanssa lapsinemme???

Vierailija

Nimittäin lähes sanasta sanaan sama tilanne meillä. Eroa vain se, että meillä tyty 7kk ja että meillä minä ratkean tainnuttamaan tuota yöhäärääjää tissillä. Joskus toimii joskus ei.Viime yö oli taas kamalista kamalin. Ja tuntuu ettei läheiset ota mun valittelujakaan tosissaan kun eihän vauva huuda. Lähinnä heitä huvittaa kun kerron, ja mua ei huvita kyllä yhtään. Viime yönäkin lähes kaksi tuntia tyttöä nukutettiin ja tissillähän se lopulta onnistui. Tuon imetyksen suhteenkin tunnen itteni aika epäonnistujaksi. Mutta kun vaihtoehtona on valvoa valvoa ja valvoa tai tarjota tissiä ja saada sillä edes MAHDOLLISUUS tytyn nukahtamiseen niin siihen minä sorrun...Ja kun uni ei täällä tule ilman tuttia ja silti se tutti pitää kokoajan ottaa itse pois suusta ja leikkiä sillä. Uusin villitys meillä on kolisuttaa sillä tutilla sängy pinnoja. Ja yöllä se kolina tuntuu selkäytimessä asti.Meillä yhtä vaivaista hammastakin tehny nyt varmaan 2kk ja vihdoin sielä pikku piikki pilkistää. En usko meilläkään et tyty heräis nälkään sillä tässä joskus hän söi vasta aamu kuudelta iltapalan jälkeen.VOI VOI, MILLON TÄMÄ YÖHÄSLÄYS LOPPUU????niin tosiaan, ihana kuulla et on kohtalotovereita.-miuqu ja nti näpsä 7kk-

Uusimmat

Suosituimmat