PPH ei ottanut lastani hoitoon!

Vierailija

Olen raskaana ja sairaslomalla verenpaineen, supistusten ja sydämen häiriöiden takia. Olisin laittanut esikon tänään hoitoon, että olisin voinut levätä vähän. PPH keksi verukkeita, etten vienyt lasta sinne. Jokaisesta päivästä tietenkin maksamme.Mukavaa se on tietenkin, että lapsi saa olla kotona, kun äitikin kerran on. Mutta lapsi on vilkas 2-v ja tämän sairausloman tarkoitus oli saada lepoa. Lääkärin mukaan pitäisi makoilla, mutta nyt se ei onnistu. Paitsi lapsen päikkärien aikaan, jotka on parhaillaan menossa. Eli painun tästä vaakatasoon!

Kommentit (4)

Vierailija

kun malttais nukkumaan. Olin viime viikolla myös sairauslomalla kaksi päivää ja pidin lasta kotona ne päivät. Sanoin nimenomaan, että lapsi tulee sitten maanataina, kun vieläpä luulin, että sairausloma ei jatku. Otin eilen yhteyttä hoitajaan, että lapsi olisi lyhyempää päivää, mutta kuitenkin tulisi. Se ei tuntunut käyvän päinsä, kun muut hoidokit vanhempia ja heillä joku kerho koko aamupäivän, että meidän lapsi olisi sitten ainoana aamupäivän siellä.

Vierailija

Oliko tämäpäivä sovittu hoitopäiväksi vai olitko ilmoittanut että lapsi ei tänään tule? Toisaalta ymmärrän pph jos olit aiemmin ilmoittanut että tänään lapsi ei ole hoidossa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat