Onko joku saanut vauvalehden kantoliinan?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kysymys siis otsikossa. Eli elokuussa mulle soitettiin ja tarjottiin vauvalehden tilauksen kaupanpäällisinä kantoliinaa. No oli jo ollut ajatuksissa toisen liinan hankkiminen joten tartuin tilaisuuteen. Liina luvattiin heti kun on maksanut laskun. Sama maininta oli tilausvahvistuksessa ja laskussa. No, maksoin laskun heti kun se tuli (kohta kasi kuukautta sitten), mutta liinaa vaan ei vaan kuulu.Onko joku muu tehnyt vastaavan tilauksen ja jäänyt liinatta tai onko joku saanut liinan? Meillä vauva alkaa jo ohittaa parhaan liinailuiän, olisi vaan pitänyt ostaa itse se liina, eikä uskoa tuollaisiin lupauksiin.

Kommentit (4)

Vierailija

Maksoin laskun toukokuussa.Liina saapui joskus 2kk päästä. Aika koppuraista kangasta...Onneksi sain sen myytyä :D Vauvamme ei tykännyt olla liinassa,ostin sitten Ergon.

Vierailija

Tilasin lehden maali-huhtikuussa, kantoliina saapui vihdoin viimein

kyselyjen jälkeen heinäkuussa ja voin kyllä sanoa, että susi on...

Leikkasin liinan matonkuteiksi :)Vierailija

tilasin lehden silloin elokuussa lähinnä sen takia, että tilaajalahjana sai tuon kantoliinan ja olin aatellut sen joka tapauksessa hankkia. No mulle tuli jonkin ajan kuluttua kotiin kirje, jossa sanottiin, että kantoliinat ovat päässeet loppumaan ja että se toimitetaan marraskuun alussa heti kun uusi erä liinoja saapuu Suomeen. Eli ihan piakkoin pitäisi liinan tulla. Otti kyllä päähän tällainen viivästys kun kantoliinalle olisi just nyt suuri tarve kun poju on pieni. No tällaista tämä on...tosca ja poju 3 kk

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat